torstai 15. maaliskuuta 2012

Viikonlopuksi maalle

Huhhuh mikä iltapissa; varmaan viis koiraa ja mitä tyttö tekee, kattelee meikäläisen jalkojen vieresta että kukas toi on, ei varsinaisesti heiluta häntää, muttei kyllä pakinnanutkaan, vaikka yksi husky tuli aika innolla päälle (ei siis kiinni tai mtn aggressiivista). Kauhee määrä koiria räksyttää muuten - kauheesti sanottavaa.

Mutta joo, tänään oli Hertta taas päivän yksin, erikoisvieraat - eli meikäläisen vanhemmat, lähti siinä seiskan aikaan kaiketi, ite jo puoli seiskalta. Oli ulinaa kyllä, mutta jotenkin vaikutti että selkeesti katkonaisempaa ja laskin että tuosta noin 8 tunnista, 6 tuntia on ulinavapaata, mielestäni hyvin kun ajattelee että tytöntylleröllä ei ole vielä ikää edes 8 viikkoa.

Eilen ekaa kertaa Hertta oli vähän varautunut kun tuli vieraita, mutta hetken päästä niin olikin tarve kömpiä avatulle vuodesohvalle, että ei syytä huoleen, pitää vaan varmistaa että vieraita käy tasasin välein, ettei tule mitään hämmennystä sen suhteen että vieraat eivät olisi tervetulleita.

Viikonlopun suunnitelmat vaihtuivat yhtäkkiä eilen ja nyt lähdetään viikonlopuksi maaseudun rauhaan, vaikka onkin suuri muutos Hertalle taas mutta se saa olla rauhallisemmin ulkona siellä ja  vähä kokeilla olla ilman hihnaa. Lisäksi, tuosta maalla käymisestä tulee joka tapauksessa sellainen kerran kuussa tapahtuva juttu vähintään, joten hyvä alkaa totuttelemaan :)

Ei kommentteja: