torstai 29. maaliskuuta 2012

Kaupunkilaiskoira

Tänään se sitten tapahtui, lähdettiin junaileen ja busseileen sillä pk-seudun leot oli ilmonnu yhteislenkistä ja ajattelin että olis loistava tilanne käydä tutustumassa ihmisiin. Se olikin siten varsinainen seikkailu ja voi kamala kun meikäläisen kurkkua näin jälkikäteen kuivaa kun on tullut selitettyä mikä rotu, mikä ikä ja voi että kun on ihana - kommentteihin erinäkösiä vastauksia. Mutta hienoa oli ja ennen kaikkea todella opettavaista ensin matkustaa junalla ja bussilla itikseen, sieltä porukan kanssa metrolla steissille ja sieltä sitten junalla kotiin. Muut lähtivät lenkille, meikäläinen päätti että on syytä viedä vauva kotiin nukkumaan.
Reissussa oli kyllä monta hauskaa juttua ja surullistakin, kun yksi vastaan tullut mamma kertoi että heidän koira lopetettiin juuri maanantaina. 

Mutta niihin hauskoihin juttuihin, ensinnäkin jopa bussikuski kysyi Hertan rotua kun jäätiin 550 pois itäkeskuksella. Ja moni muu ihasteli mun pientä Hertta-karvapallooni. Kun Sohvi ja Rocky olivat saapuneet paikanpäälle, monet olettivat perheen olevan koossa, uros, narttu ja pikkuinen pentu. Sitten tuli yksi miekkonen kameransa kanssa ja oli että anteeksi saisko näistä komeista koirista ottaa kuvaa. Poliisitkin ihmetteli autostansa meikäläisten sekavaa sakkia. Lisäksi aivan viimeisenä, kun Hertan kanssa oltiin jo junassa tulossa takaisin, eräs teinipoika tuli kyselemään että saako rapsuttaa, että heillä on aikuinen leo kotona. Vaikka olenkin puolueellinen, uskoakseni Hertta sai suurimmanosa rapsutuksista ja söpöilystä. Meikäläinen oli aivan suu ammollaan taas Rockyn ja Moosen uskomattomasta ulkonäöstä. Unohtamatta tietenkään Sohvia joka oli kaunis neitokainen, kiharoineen :)

Junassa ihan ekaa kertaa

Ootetaan bussia

Bussissa, ei ollut ihan niin hienoo kun junassa

Moose iskä! Uskomattoman komee poika!

Rocky ja Sohvi

Hertta Tallinanaukiolla

Kotimatkalla sitten junassa oli kiva nukkua

Kaiken kaikkiaan suunnattoman hieno reissu ja uskomattoman rohkea tyttö mulle on kyllä valikoitunut. Junaan, Bussiin ja Metroon ei tietenkään tyttö mennyt itse, nostin siis, tosin metrosta tultiin pois ihan ite. Joissakin kohdissa vaati vähän suostuttelua, mutta ei pelännyt, epäröi. Kaiken kaikkiaan sujui uskomattoman hienosti. Tämän jälkeen väkijoukotkaan mietityttä enää yhtään kun on rautatieasemalla hulinassa hengannut. 

2 kommenttia:

Johanna & Resso kirjoitti...

Hienoa että tytär ja iskä tapasivat - vaari sitten lähettää kummallekin terkkuja !

Lilli kirjoitti...

Huipsis! Kiitos terveisistä ja kiva huomata taas uusi kommentti :)