sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Pieni rohkea koira

Kyllä täytyy sanoa että on aikamoinen pentu mulle valittu, noin hyvässä mielessä.
Ulkoiltu on kolme kertaa sekä tänään että eilen, eli kuusi kertaa ollaan päästy tutustumaan tähän huikeaan betoniviidakkoon - ja kolmella kerralla on kakka tullut ulos.. Voi näitä bileitä! Tiedän että tuntuu tyhmältä hihkuttaa, mutta kun se on niin hienoa että tyttö jo nyt 7vko 2pvä kakkii ja pissii ulos kun vanha tekijä - omistajalla vaan unohtuu nuo pinkit kakkapussit sisälle koko ajan!

Mitäpäs muuta mitä saa hehkuttaa, no ainakin sitä että vieraat saa tulla rauhassa sisälle ja sitten kun huomataan niin häntä heiluu ja niin hirmu iloisia ollaan kun joku muukin välillä rapsuttaa kun mamma - vaikka mamma on kyllä ykkönen ja tämäkös lämmittää meikäläisen sydäntä! Tosin, en tiedä voiko näitä ihmisiä jotka on käynyt katsomassa kutsua vieraiksi, kun kuuluvat minun perheeseeni (Tinttikin on melkein) niin tulee tyttö olemaan näitten kanssa paljon tekemisissä tulevaisuudessakin,

Jotta saa vielä lisää hehkuttaa, niin ruokakippokin on ensikertaa tyhjentynyt tänään - ja kaksi kertaakin vielä! Aivan ihanaa, helpottaa hirveesti kun tietää että ruoka maistuu ja vettä menee alas niin paljon että pissaa saa olla pyyhkimässä koko ajan - ei haittaa, on hyvä että kaikki toimii.

Jotain mitä pitää tässä totutella kunhan arkeen pääsee on tuo kotoa ulos lähteminen, ei millään meinaa tulla ekasta ovesta itse ulos, hissiin olen vielä kantanut kun se ovi on kuitenkin sellanen mikä menee itsestään kiinni. Ulko-ovesta mennään ilolla ulos, mutta sisään ei meinaa malttaa millään tulla, pitänee siis pidentää ulkona olemista reilusti, jos vaikka väsyneenä olisi kivempi tulla sisälle.

Mutta näihin tunnelmiin, huomenna tulossa raskas päivä molemmille!

Ei kommentteja: