torstai 22. maaliskuuta 2012

Vähän eilistä ja tätä päivää

Hyvää iltaa :) Kirjottelu on onneksi hieman vähentynyt, alkaa Hertalla olemaan jo sen verran energiaa ja elämää että koko ajan pitäisi olla vahtimassa.

Mutta siis, tiistaina tuli niinko kalenterin mukaan kaksi kuukautta täyteen tällä karvapallolla, sunnuntaina kun punnitsin niin painoa löytyi se 8,9kg, tänään näytti jo selkeästi yli 9 kiloa, mutta katsellaan mitä paino on huomenissa, niin tietää minkä verran on painoa kertynyt kahdessa mun luona vietetyssä viikossa. Lähtöpainohan oli Hertalla kasvattajan luona tasan 8kg ja toivon ettei ihan hirmusta vauhtia tuota painoa tulisi, ainakaan ylimääräistä. :)

Eilen tavattiin taas uusia ihmisiä, muutama ystävä saapui tapaamaan Herttaa ja luulempa että muutama fani lisää tähän jo varsin suureen fanilaumaan saatiin :) Huomenna saapuu taas veli pitkän tauon jälkeen katsomaan, kiva nähdä onko ulkopuolisen silmissä Hertta kasvanut, omasta mielestäni on, vaikka ihan käsittämättömän kömpelö se vieläkin on!

Mutta tähän päivään, taas oli tyttönen yksinään koko päivän ja aivan ihana nauhoitukselta huomata että alkaa meininki olla aika rauhallista, tottakai siellä on vinkunaa, muttei oikeastaan kunnon sellaista jatkuvaa ulvontaa, vaan ulvahdus siellä ja vähän täällä - sellaista varsin normaalia sanoisin ja todella huikeaa kun miettii että miten pitkästä ajasta on kyse ja miten nuori Hertta vielä on. Tuntuu että nyt mennään monessa asiassa joka päivä hurjasti eteenpäin. Ensinnäkin tuo yksinoleminen, mutta sitten on hihnassa käveleminen, mikä alkaa sujua todella hyvin ja ollaankin tehty jo pidempiä tutkimusmatkoja ympäristöön, ensi viikolla taidetaan kokeilla bussia ja junaa, nyt kun vielä jaksan nostaa koiran bussiin ja junaan :D Olen tuon hihnan kanssa vaan miettinyt että mahdankohan vaatia liikaa tuossa hihnassa, mutta toisaalta, jotkin asiat on varmaan parempi lähteä opettaa heti alusta asti.

Tänään oli taas vaihteeksi vuorossa kynsien leikkaus ja samalla putsasin korvat, kynsien leikkaaminen on edelleen vähän koheltamista, kun ei millään malttaisi pysyä paikallaan ja itse kun olen vielä hieman hidas niin molemmilla meinaa käämi palaa, mutta kyllä se siitä, molemmille - treenaamalla! Tosiaan putsailin myös kovat, ei niissä paljon ole mähmää, mutta hieman on päässyt kertymään selaista ruskeaa tavaraa. Jos nyt käsiin räjähtää niin tarvitsee lekurille lähteä, muuten sitten juttelen kun on rokotusten aika - eli tuossa kolmen viikon päästä. Pitänee soitella niistäkin pikku hiljaa!

Mitäpäs muuta, ensi viikolla voisi koittaa bongata pentutreffejä jostakin päin Vantaata kun meikäläisellä viimein alkaa "loma" ja aikaa riittää tuon pikkuriiviön viihdyttämiseen ja huolehtimiseen aivan eri tavalla kun aiemmin!

Ei kommentteja: