sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Getting ready for the big day


Hieno kuva, eikö? Nonniin, elikäs perjantai 9.päivä lähestyy kovaa vauhtia ja viikonloppu onkin mennyt enemmän tai vähemmän suunnitelmien mukaan. Ainakin tuli siivottua kämppä valmiiksi pikkutassua varten. Onneksi viikolla on paljon tehtävää ja tekemistä ettei jatkuvasti katsele kelloa ja laske minuutteja. Tuo suunniteltu oppikirjamainen koirankasvatushan jää meikäläiseltä vähän niinkon väliin kun oma mammaloma alkaa vasta kaksi viikkoa pennun saapumisen jälkeen, mutta jokaisesta yhdessä vietetystä minuutista tullaan ottamaan kaikki irti ja mahdollisimman paljon laatuaikaa vauvvan kans tullaan viettämään.

Enää viisi päivää - kun tätä sunnuntaita ei tietenkään enää lasketa! :)

3 kommenttia:

leila kirjoitti...

Saitko valittua mieleisimmältä tuntuneen vakuutuksen ja -yhtiön vai onko vielä harkinnan alla?

Unknown kirjoitti...

Voi että, olet niin herttaisen innoissasi koirasta! :)

Aion itsekin hankkia koiran, kunhan asetun aloilleni opiskeluiden aikana tai jälkeen. Haluaisin kovasti pomeranianin tai kleinspitzin - tai samojedinkoiran tai lapinkoiran!

Mutta hei, tsemppiä pennun kanssa, pääsee ainakin hyvään ja rakastavaan kotiin!

Lilli kirjoitti...

Hui kauhistus! tätähän lukee joku ;)
En ole kerennyt käymään valitettavasti vielä vakuutusyhtiöissä naamatusten juttelemassa kun tuo arki menee pitkälti tuolla muualla juuri tuon "virastoajan". Mutta varmaankin tuo Tapiola on se vahvin vaihtoehto - hyvä kun muistutit!

r00stet, kiitos vaan paljon :) Kyllä tässä sen verran on tullut tuota omaa karvapalloa odoteltua että syytäkin on olla innostunut :)