maanantai 12. maaliskuuta 2012

Yksinoloa ja kauneudenhoitoa

Tänään tuli sitten harjoteltua tuota yksinoloa oikeen urakalla kun aamulla puol 7 piti lähteä kohti harjottelua ja kolmelta pääsi takaisin kotiin. Viikonlopun aikana tuli oltua pieniä, muutaman minuutin jaksoja pois, muttei mitään merkittäviä aikoja - Hertta edes huomannu että lähdin ovesta ulos siis vaan koisi samassa paikassa ja samassa kohdassa noiden harjotusten aikana. Muuta en osaa tuosta yksinolosta sanoa muuta kun että lähtiessä pikkuinen jäi kiljumaan ja kun tulin takaisin, kämppä ei ollu ihan mullinmallin, vähä kakkaa tottakai lattialla ja pissaa, mutta kaikki huonekalut sun muut kuosissa ja mikä parasta kaikki ruoka syöty, että ei ainakaan niin paljon oo ulissu etteikö olis välillä ehtiny syömään.

Aamu lähti siitä että Hertta tuli hieman ennen kellon soittoa riehumaan, komensin sen olemaan hiljaa - mikä yllättäen tuntui tehoavan ja nousin sitten hieman sen jälkeen "omasta tahdosta". Aamuruuan jälkeen käytiin ulkona ja hommien hoitamisen jälkeen kipitettiin takaisin sisälle ja hetki leikittiin kunnes piti sitten lähteä.

Kun vihdoin ja viimein pääsin kotiin käytiin pikkasen nauttimassa kevätauringosta ja tutustumassa uuteen tiehen ja ennen kaikkea NURMIKKOON! hitsi se tuoksu Hertan mielestä jännälle :)

Mutta kauneudenhoitoon, meikäläinen ei ole koiran kynsiä leikannut ikinä niinkun rauhalliselta koiralta ilman ongelmia joten ajattelin tuossa kokeilla ja voi että, kolmisen minuuttia meni ja kaikkia kynsiä oli lyhennetty noin milli - eipä ne varmaan vielä olis tarvinnu leikkuuta, mutta päätin kokeilla ennen kun iskee paniikki ja hyvin meni. Takatassut meni hyvin ja etutassujen kans tartti pikkasen tahia kun tuntu nuo sakset kiinnostavan Herttaa yli paljon, mutta tuntuu siltä että hyvä siitä tulee. Sitten vähän harjailtiinkin, ihan vaan totuttelun vuoksi, hyvin sekin tuntuu sujuvan.

Jospas sitä jossakin vaiheessa vielä tänään käväsis ulkona niin alkaa tämäkin päivä olla pulkassa!

Hitto, Näin tossa naapurin äsken, kysyin et onko kuulunu huutoo, sano että joo - jatkuvaa.. Harmittaa, tositositosi paljon.. Naapuri tuntu olevan ihan sinut asian kanssa, mutta sano kuulostaneen tosi pahalta.. Kiva jättää koira tänne huomenna yksin taas.. Kiva naapuri silti, tuntu ymmärtävän ja näin...

Ei kommentteja: