keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Jännä päivä!

Nonnii, vaikkä päivää on vielä suunnattomasti jäljellä, Hertan päivä on ollu täynnä tapahtumia. Aamulla lenkillä vastaan tuli nainen lapsenlapsensa kanssa ja siinä hetki rupateltiin ja Hertta sai taas tutustua pikkukansaan, hyvin tuntui sujuvan ja molemmilla ilmeet oli varsin tyytyväiset. Ainut että kuratassut vähän likasti tuon tyttösen kaunista takkia.

Varsinainen kohokohta olikin se kun Happy ja Rocky tuli visiitille, molemmat toki vuorollaan. Oli hienoa huomata miten Hertta ymmärsi erityisesti Happyn suunnalta tulleet varoitukset. Hieman kun vanhaherra piti ääntä niin Hertta pisti liinat kiinni ja perääntyi. Rockyn suhteen olikin vähän jänskempää, ei tuntunut pojasta olevan leikkijäksi näin ensimmäisellä tapaamisella, mutta kyllä se siitä pikku hiljaa. Vaikka ei riehumaan päästykään niin hieno huomata miten Hertta osaa käyttäytyä kun on tarvis ja mielestäni on tärkeä pennusta asti oppia että kaikki kamut ei oo riehumista varten.

Huomenna, mikäli keli sallii ja mamman vire on sopiva niin isketään Itäkeskukseen junalla ja bussilla kääntymään ja vilkuilemaan leolenkkiläiset. Lenkille ei vielä lähdetä ja kontaktitkin isojen kanssa jää varmaan vähäisiksi mutta jos nyt kääntymässä käydään.

Nyt alkaa tuo karvakaveririnki olemaan hyvässä jamassa, näin ainakin kunnes sitten rokotukset saadaan ja puistoon päästään. Erityisesti tuo Silver tuo mukavaa piristystä päivää ja varmasti pitää Peppi-siskoon ottaa uudestaa yhteyttä ja kutsua tuohon lähikentälle, siellä ainakin Silverin kanssa on ollut kiva painia ilman mitään ongelmaa :)

Nytpä siis karvapallo vetää hirsiä ja katsotaan koska herää, jos on fiilistä niin saattaapi olla että tänään vielä testataan juna!

Ei kommentteja: