maanantai 26. maaliskuuta 2012

Murren Murkina ja Treffiseuraa

Ensimmäinen arkivapaa! JES!

Tänään käväisin siis Murren Murkinassa, ostin sieltä kalkkunan kauloja, mutta keskusteltuani spostitse kasvattajan kanssa päädyin sitten siihen että pidetään ne kaulat siellä pakkasessa vielä ja annetaan nappulaa kaikessa rauhassa, pitänee toki etsiä jostakin sellasia "oikeita luita", saa sitten Hertta rauhassa nakertaa jotain kun hampaat alkaa vaihtumaan.

Mutta sitten siihen päivän ihanaan yllätykseen, olin päivällä juoksentelemassa Hertan kanssa läheisellä kentällä josta "joku" sitten meidät bongasi ja sovittiin illaksi treffit Hertan ja reilu 4kk vanhan leoneitoisen kanssa. Ennen kuutta sitten iskin koiralle pannan kaulaan ja lähdettiin tallustamaan kohti tuota samaista kenttää. Tunnin verran jakso meikäläisenkin Hirrrrrrrweee Hertta painaa, hirwee siinä mielessä että tästä tytöstä tuntu kuoriutuvan painiessa aivan toinen koira. Puheet kuitenkin siksee ja kuvia peliin. Kuvissa esiintyy siis oma Herttani, Belunan XL Black Velvet sekä jos oikein bongasin niin Lionstar's Diamond Angel "Silver"





Sen verran kai voi sanoo, ettei kuvista saa oikeesti kunnon kuvaa, välillä toinen oli jalassa kiinni ja seuraavana hetkenä Hertta repi korvasta. Kunnon sisupussi. Näitä treffejä ehdottomasti lisää!

Ei kommentteja: