perjantai 13. huhtikuuta 2012

Lekurilla :)

Nonni, eilen siis Hertta sai ensimmäisen rokotuksen, lekurikäynti meni hyvin ja todella nopsasti. Hertta punnittiin ja paino taisi olla 13,3kg. Tänäänkin kävin jo aamulla sen kanssa, mutta luku oli sen verran huima että kokeilen iltapäivällä uusiks että mites se nyt olikaan. Lekurilla Hertta oli oma reipas itsensä ja palloilu ympäri huonetta ja ilmeisesti oli antanut katsoa hampaat ja korvat nätisti, tämä kun tapahtui niin nopsaan ettei mamma ehtinyt mukaan  kunnolla. Käytiin tosiaan tuossa Hakunilassa Tassussa ja koko lysti kustansi sen 57e, mielestäni ihan kohtuullinen.

Lääkärimatkalla tuli samalla harjoiteltua tuota busseilua ja onneksi menomatkalla oli mukava naiskuski joka laski bussin alas niin että sain Hertan houkuteltua juuston perässä bussiin - nimittäin takaisin tulomatkalla tyttö oli hyppäämässä bussiin jo paljon ennen mammaa. Hirmu ylpeä saa kyllä olla taas tästä tytöstä, matkat taas meni lähinnä nukkuessa molempiin suuntiin. Bussista pois tultaessa joutuu Hertan vielä nostamaan kun se tuntuu vähän jänskättävän ja kaikilla muilla tuntuu olevan kauhea kiire. Lisäksi toki bussi jää aina eri etäisyydelle kadusta, niin että väliin saattaa jäädä isokin rako joten eipä tuo pikkuinen karvapallo siitä yli kuitenkaan pystyisi ihan vielä hyppäämään.

Tänään taidan itse mennä piipahtamaan Mustissa&Mirrissä hakemassa vähän broilerin sydäntä ja namipussin jotta ollaan sitten varustauduttu kunnolla ensi viikolla alkavaan pentukurssiin, saattaapi sieltä kaupasta irrota niitä naudanluitakin, kun tuntuu tuota virtaa tytöltä jo löytyvän ja kun itse pitäisi liimautua penkkiin kirjoittamaan niin jos vaikka luusta olisi hetkeksi tekemistä :)

Bussia odotellaan

Ei kommentteja: