lauantai 14. huhtikuuta 2012

Mitä meillä syödään..

Tulipa tuossa eilen iltasella mieleen että voisipas sitä tällaisenkin rustata, eli hieman siitä mitä tuo meikäläisen Hertta ihan luvallisesti syö ja on syönyt tähän päivään mennessä.

Eli perusnappulana toimii Golden Eaglen large&giant puppy lamb&rice. Sitä menee sellaset 300g päivässä, 4 aterialla. Lisukkeena sen kanssa on piimää ja nappulat oon turvottanu aika pehmeiks vielä.

Periaatteessa kerran päivässä menee myös jauhelihaa, mutta johtuen pääsiäisen yltiömäisestä lihansyönnistä, oon ainakin tällä viikolla jättänyt sitten jauhelihan antamatta jotta paino pysyis jotenkin hanskassa.

Mutta sitten, lisäksi Hertta on päässyt maistelemaan kalkkunan kaulaa, niin että itse oon pitäny toisesta päästä kiinni ja koira narskutellut siitä sitten, ei kovinkaan paljoa kerralla, mutta niin että vähän on tottunut narskuttelemaan. Pääsiäisenä Hertta pääsi maistelemaan peuraa ja lammasta ja vähän possua suoraan luusta syötynä. Luuta en vieläkään uskaltanu antaa koiralle kokonaan kun tuntuu tuosta kurkusta menevän niin helposti kaikki isotkin asiat kokonaisena alas. Hertta tuntuu tykkäävän hirveesti narskutella myös noita ihan perus nahkaluita ja eilen investoin sitten naudan putkiluuhun, jotta koiralle olisi jotain jännää tekemistä kun mamma istuu ja tekee opparia.

Herkkuina menee ihan tuota nappulaa kun sisällä treenataan, lisäksi on sellaisia puolikosteita nameja, sekä kanaa että lammasta. Kun projektina on johonkin uuteen asiaan tutustuminen tai muuten isompi juttu niin oon käyttänyt juustoa. Ja nyt eilen sitten ostin broiskun sydäntä, mitä ajattelin keitellä tuota pentukurssia varten. Näillä siis mennään toistaiseksi. Nappuloiden määrä varmaan nostetaan ensiviikon jälkeen 400g päivässä kun alkaa tuota ikää olemaan jo sen verran, mutta toistaiseksi tuntuu ihan hyvin riittävän tuo 300g.

Ei kommentteja: