tiistai 3. huhtikuuta 2012

Matolääkettä

Namnamnam. Kyllpäs tuollainen pieni ahne pentu on helppo madottaa. Dontal compit meni alas kun vettä vaan ja sitten ruokaa naamaan. Toivottavasti pysyy jatkossakin yhtä helppona. Meillä on siis ensi torstaina rokotukset joten nyt häädetään sitä varten ylimääräset jos niitä löytyy.

Tänään on myös turkkia kammattu pikkupiikkisellä kammalla, kun yhdellä panikaverilla oli jotain mönnejä turkista löytynyt, mutta Hertalta en ainakaan vielä mitään elävää turkista löytänyt. Oli tosi hienoa toimintaa silti tuolta toiselta omistajalta, että ilmoitti. Näin on syytä itsekin toimia jos joskus jotain löytyy niin ei sitten pääse leviämään.

Lisäksi lelulaumaan saatiin uusi jäsen kun pieni lehmäpehmo tarttui kaupasta mukaan, meiltä kun sellaiset todelliset pehmot vielä puuttui ja vieläkin löytyy tilaa eli pitää bongailla sellasia isompia pehmoja kun kaveri kasvaa aikamoista vauhtia. Lisäksi Hertta pääsi maistelemaan possun korvaa, tai oikeastaan suikaleita. Päätin alottaa tuollaisilla pienemmillä palasilla, mutta tuntui maistuvan ja oli mammankin aika helppo harjailla kun toinen mussutti pientä palasta aika pitkään :) koirankin korvat tuli samalla putsattua helposti.

Sellaista meillä tänään :)

1 kommentti:

Bemary kirjoitti...

Suosittelen muuten bongailemaan pehmoleluja myös kirpparilta, jos satut semmosten paikkojen ohi kulkemaan ja erityisesti, jos pentu tykkää hajottaa lelut nopeasti. :) Meillä on lähes kaikki pehmolelut kirppikseltä ostettu ja ovat tosiaan aivan uudenveroisia murto-osan hinnalla koiranleluosastojen tarjonnasta.