maanantai 2. huhtikuuta 2012

Virallisia asioita

Nyt alkaa pikku hiljaa olemaan kaikki pakolliset viralliset asiat hoidettu Hertan suhteen.
Tänään saapui postissa ensinnäkin vakuutuslappu, Tapiolaan päädyin kun oli niin helppo tehdä netin kautta, lisäksi kennelliiton jäsenenä sai alennusta. Vakuutin koiran henkivakuutuksen sen ostohinnan verran, lisäksi otin eläilääkärikustannukset ja vastuuvakuutuksen, eli "koko paketin". Leolle tämä teki alennuksineen sen reilut 230e vuodessa. Hintavaa, mutta esim jos tulee joku isompi operaatio niin maksaa takaisin ihan varmasti. Eläinlääkärikustannusten omavastuu on 60e +25%.

Lisäksi tänään tuli Kennelliiton omistajatodistus, kun lisäsin tiedot Omakoira-palvelun kautta niin että omistaja ja koira mätsäävät niin halusin siitä vielä sitten paperiversion. Tosi helpolta tuntui tuo omakoira-palvelu ja nopsasti onnistui kun päivässä oli koiranetissä omistajatiedot kuosissa.

Tosiaan, viime viikolla liityin myös Suomen Kennelliittoon, osittain vakuutuksen takia, osittain siksi että on ihan mielenkiintoista päästä lueskelemaan lehteäkin kun se saapuu. Lisäksi 32e ei ole kauhistuttava summa vuoden jäsenyydestä. Laitoin myös jäsenhakemusken leojen omaan yhdistykseen, odottelen sieltä nyt vielä vastausta, mutta eiköhän se sieltä tule. Haalin nyt alkuun ainakin nuo jäsenyydet ihan vain siksi että pääsee sitten joukkoon mukaan.

Ensi viikolla on sitten luvassa viimeinen "virallinen" asia, kun on rokotuksen vuoro, eli torstaina 12.4. kiikutetaan Hertta Hakunilaan Tassuun ja laitetaan rokotusohjelma pyörimään.

Puuttuukohan multa jotain suunnattoman tärkeää?

Ei kommentteja: