tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäisenaikaa

Blogihiljaisuus päättyy, nyt on maalla olot taas hetkeksi takana päin ja paluu arkeen alkaa nyt! Mutta hieman kertausta tuosta pääsiäisestä, mikä oli täynnä tapahtumia ja tilanteita.

Ensinnäkin torstaina lähdettiin kauheen kamamäärän kanssa junalla kohti Hämeenlinnaa, ensimmäinen hässäkkä oli jo kauan ennen kun junaan päästiin. Nimittäin Hertta oli päättänyt syödä sukan, itse en tietenkään tästä tiennyt vaan tämä kävi ilmi vasta kun Hertta yritti ulostaa sitä. Siinä vaiheessa kun menin auttamaan koiraa en vielä tiennyt sukasta mutta kun sain pökäleestä pussin kanssa kiinni niin sitä vetäessä kävi kyllä selville että jotain ylimäärästä siellä oli tulossa. Mutta onni onnettomuudessa, sukka tuli itsekseen pihalle ja koirakin tuntui virkoavan siitä samantein. Pääsiäinen siis alkoi mielenkiintoisti. Oli kyllä itselläkin etukätee sellainen olo että kaikki ei koiralla välttämättä kaikki oo hyvin mutta ajattelin että katsotaan muutaman päivän kehitys kun kerran söi ja joi ihan normaalisti. Mutta se siitä.

Päästiin loppujen lopuksi sitten junaan ja autolla sitten Hämeenlinnasta maalle. Ei ole muuten ihan helpointa kun koira tarvitsee nostaa junaan ja tavaroita on mukana niin pirusti, mutta selvittiin! Maalla sitten oli paljon vapaanaoloa ja käytiin jopa metsässä vähän haistelemassa. Kauheesti kaikkee toimintaa oli ja mikä parasta Hertta sai tottua jatkuvaan liikkeellä oloon, siis siinä mielessä ettei olla ihan vaan kahdestaan koko ajan vaan ympärillä pyörii sellainen ja tällainen tilanne. Pääsiäisenä tavattiin myös koirakameleita - tolleri Elvis kävi maanantaina riehumassa, lisäksi käytiin katsastamassa mitä sepori Masi oli Hertasta mieltä. Hyvinhän molemmat miittinkit sujui, mamma oli ainakin tyytyväinen! Mutta tässä sitten hieman kuvia pääsiäiseltä.


Junaa odotellaan

Junassa kuuluu nukkua <3

Metsässä

Tavattiin uusi kameli!

Harava maistuu hyvälle

Emmiäkin koitettiin lahjoa

Ai näitä ei saa syödä

Katselen tässä rappusilla

Pystyjen korvien paluu

Ulkona on parasta nukkua!

;)

1 kommentti:

mira kirjoitti...

ihania kuvia jälleen <: