keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kaupunkilaiskoira vol 2

Tänään käytiin taas Helsingissä, ihan keskustassa, noin suurinpiirtein pahimpaan ruuhka-aikaan. Hämmentävää miten rento tää mun koira on. Junaan toki nostan sen, ei vielä pienet tassut jaksa nousta itse ja tuntuu tulevan pieni hämmennyspaniikki kun mennään lähemmäs junaa ja todistetusti paikallisjunat ei juur odota, joten toistaiseksi ollaan menty sylissä junaan. Mutta junassa, hetki katsellaan mammaa ja sitten pitkin pituuttaan lattialle että noh, kai tässä sitten voi torkkua.

Bussi on hieman jännä paikka kun siellä ei oikeen pysty kunnolla makoilemaan ja koko ajan tuntuu että valuu johonkin suuntaan, mutta eipä sielläkää stressaantunut pentu kovin pahasti ja koitti kovin kyllä löytää hyvää asentoa makoilulle. Matkan määränpää oli siis tänään Espoo ja kyllä sieltäkin tuntui löytyvän ihmisiä jotka söpöilivät seläntakana että miten suloinen koira. Tavattiin myös Fani-koira, tosin tunteet ei kovin lämpimät olleet kun vähän taisi toista jänskättää mutta onneksi tarkoituksena onkin tapailla mahdollisimman erilaisia koiria ja totuttaa tämäkin siihen että ihan kaikkien kanssa ei välttämättä voi leikkiä.

Mutta yhteenvetona, MULLA ON HIENO, ROHKEA KOIRA!

Törmäsin myös toiseen leo-omistajaan, ei ollut koira mukana, mutta sanoi että fiksusti teet kun tuot keskustaan niin oppii sitten metelit ja ihmishälinän. :) Kiva saada hyvää palautetta vaikka omasta mielestäni oikein teenkin :)

Huomenna matkataan junalla Hämeenlinnaan ja sieltä autolla sitten maalle pääsiäistä viettämään ja mamma pääsee vähän hoitovapaalle kun on Hertalle niin monta viihdyttäjää! :)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Heippa Lilli!

Löysin tänne ton bloggerin kautta ja olikin kiva yllätys nähdä oma blogini "Leo Blogeja"-listan ensimmäisenä.

Ihan huvitti, kun lueskelin noita sun vanhempia tekstejä, tuli omat koiranhankintakuviot niiiiiiiin elävästi mieleen.

Mutta onnea sinulle uuden Hertta-pennun kanssa ja kehut rodun valinnasta! Et paremmin olisi voinut valitakaan! Varoituksen sanana kuitenkin; ne tuppaavat yleensä monistautua :D

Lilli kirjoitti...

Mulle on aiemminkin varoteltu tosta että niillä on tapana jotenkin vaan monistua. Onneks toistaiseksi yhdessä on riittävästi :)