keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Koira kärsii kun...

..mamman tarttee kirjottaa oppari päivät pitkät. Tosiaan tilanne on se että koira hyvinkin pitkälti nukkuu päivät pitkät nyt kun omalta kohdalta alkaa opinnot olemaan lopussa ja opinnäytetyötä pitäisi pystyä kirjottamaan ja kirjoja lukemaan jatkuvalla syötöllä. Ei oo mun hommaani, mutta kyllä mä jonkun näkösen opparin kasaan saan! Eikä tässä nyt oo kun pari viikkoa ennen ekaa palautusta joten kyllä ton koirankin elämä tosta alkaa pian oikeesti taas täytyymään kun ei tartte ihan koko aikaa istuu koneella (vaikka tuntuu että kaikesta huolimatta tässä istun).

Itseasiassa jo ens viikolla koiralle on tapahtumaa tiedossa kun alkaa pentukurssi, vähän jänskättää että kuinka huono meikäläinen tuon pennun kanssa on :D Toivottavasti ei vielä oo tullu tehtyy mitään suurii virheitä.

Huomennakin tapahtuu kun mennään ekaa kertaa lekurille. Se ei varsinaisesti jänskätä kyl, mutta täytyy kirjottaa ylös kaikki mitä pitää muistaa lekurilta kysästä.

Sain tänään myös "kutsun" frisbeeleirille syyskuun lopulle, olis oikeesti aika hassun hauskaa mennä mun ison honkkelin kanssa kattoon kun ketterät bortsut hyppii jos jonkunlaisten volttien kautta ja nappaa kiekkoja ja me löntystellää Hertan kanssa ja katotaa että jaksaskohan sitä kiekkoo ees nostaa :) No mutta muille se olis ainakin hyvää viihdettä!

Ainii, oon muista blogeista aina sillon tällön bongannu että mitä pennut on saanu rikottua/syötyä hirviöaikana, meillä lista näyttää suurinpiirtein tältä:
mp3-soittimen kuulokkeet
Shiatsu-tuoli (saatiin onneksi toimintakuntoon)
Pari rasvapurkkia
Harjottelutodistuksen
muutama sukka (yksi tosiaan on ihan sulatettukin :D)
Vähän kangastuoleja
Mamman karvakengät maistuu aina!

Tyhmä kun jättää asioita sille tasolle että pentu ne sieltä nappaa!

Ei kommentteja: