perjantai 6. heinäkuuta 2012

Näin tänään

24vko/28,6kg

Jahas, Hertta vain kasvaa.. Viikon aikana on tullut pikkasen enemmän painoa mitä ajattelin mutta johtunee siitä että liikunnan määrä on ollut pitkälti nollissa kun ei tässä kuumuudessa kauheen paljon oo viittinyt riehua ulkona ylimääräisiä ja sisällä leikittäminenkin on tuntunut hullun hommalta kun ei tällasessa huonossa saunassa oikeen viitti ylimääräsiä riehua. Jostain syystä en saa tota kakaraa noihin kuviin seisomaan etujalat suorassa, ehkä jossain vaiheessa kun joku muu ottaa kuvat ni helpottaa.

Siitä huolimatta että ei viikolla juuri ole tullut tehtyä mitään niin eilen kuitenkin päästiin poikien kanssa ulos ja uimaan. Hauskinta tässä reilun kuukauden tapaamistauon aikana oli se että Hertta on hurahtanut Rockyn ohi ja kyllä se Happykin kohta on pieni herra ;) Poikien oli asenne myös vähän muuttunut, enää ei kakara ollut enää niin paha ja ärsyttävä :D Ehkä Happykin on kuullut että se ei enää pissaile sisälle koko aikaa.

Kuuma!

Paras asento ottaa lepiiii


1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Kyllä, Hertta on poikien mielestä päivä päivältä vähemmän epäilyttävä. Niiden silmissä se on ehkä melkein jo koira, ei enää kääpiökokoinen kummajaispeto.

P.S Pojat kiittävät ja kumartavat eilisen hellästä huolenpidosta! :D