keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ainiin.. Koirapuistossa..

Olen tällä viikolla kunnostautunut ja vienyt Hertan temmeltämään koirapuistoon, oikeastaan kahdesta syystä.. Ensinnäkin nyt kun ei olla maalla enää niin on kiva päästää koira juoksemaan vapaasti mutta turvallisesti ja toinen syy on se että kavereita ei voi olla liikaa, tytteli kun tuntuu tykkäävän kaikista ja koirapuistossa on hyvä tavata uusia tuttavuuksia.

Tällä viikolla olemme siis käyneet täällä: http://koirapuistot.com/vantaa/koivukylan-kytopuiston-koira-aitaus

Itse olen tykännyt hirmuisesti puistosta, paljon tilaa, paljon varjoa ja koira saa puuhailla oikeastaan mitä haluaa. Molemmilla kerroilla on myös ollut seuraa. Ensimmäisenä iltana oli kaksi tanskandogin pentua 7kk ja 11kk ja mun pieni kirppuni. Toisena iltana sitten olikin pari labbista, valkkari ja russeli. Hyvin on tytteli tullut toimeen. Näin puolueellisena väittäisin että Hertta on koira jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Tottakai hölmö pentu se on, mutta osaa kyllä antaa olla jos toinen koira osaa asian ilmaista.

Etenkin tuolla isossa koirapuistossa on etuna myös se että kun muuten tallustellaan aika paljon kaupunkimaastossa, niin kiva päästää juoksemaan pehmeällä ja toisaalta siinä tulee kuitattua pennun kanssa aika paljon päivän liikunnasta. En siis sillä etteikö muulla tavalla tallusteltaisi, mutta jotenkin kun illalla mennään puistoon niin tietää että koira saa sitten rauhassa ottaa yön ja nukkua rauhassa kun on saanut purkaa energiaa.

Olen siis suuri koirapuistofani, toivottavasti Espoostakin löytyy läheltä kivoja puistoja ja ennen kaikkea kivoja puistokavereita! Ennen kaikkea olisi kiva löytää muita leoja ;)

Ei kommentteja: