torstai 19. heinäkuuta 2012

Käsittämätön koirani

Kesän punkkisaldo nousi juuri kolmeen - huolimatta siitä että litkut on laitettu niskaan.. Taitaa olla syytä jättää litkut laittamatta ja siirtyä siihen valkosipuliin kun litkuista huolimatta niitä punkkeja taitaa jostain luikerrella.

Mutta tuohon uskomattomuuteen. Tänään poistin tuota kolmatta punkkia kävi niin että se ei pihdeistä huolimatta lähtenyt kokonaan vaan pää taisi jäädä sinne paukuraan niin koitin kaikin tavoin saada nypittyä sitä sieltä. Paukura alkoi vuotaa jo vähän vertakin kun minä pinseteilläni niitä nypin - mitä tekee koira? Makaa nätisti, liikkumatta paikallaan aivan rauhassa vaikka kuinka meikäläinen roikkuu poskessa ja nyppii nyppimistään. Taisi se osa punkkia sinne jäädä, mutta putsasin kunnolla ja nyt tarvitsee tarkkailla koiran olotilaa että jos alkaa tulehtua niin on ehkä syytä soitella lekurille että antibioooooootttiiiiiaaaaa!

Toinen miksi koira on niin uskomaton. Tällä hetkellä menee siis noita silmätippoja 4 tunnin välein, ja tuntuvat vaikuttavan sillä heti ensimmäisenä aamuna aloituksen jälkeen silmistä ei tullut minkään sortin ylimääräistä rähmää. Mutta siis silmätippojen laittaminen on superhelppoa, koira istahtaa keittiön lattialle, minä otan päästä kiinni ja kallistan vähän taaksepäin ja tiputtelen.

Ihana hurtta siis <3

Ei kommentteja: