sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

APUA! MITÄ MÄ TEIN!

Ilmosin meidät tänään kahteen näyttelyyn.. APUA!
1.9. Helsingissä Mastery-syysnäyttely on meidän näyttelydepyytti ja heti seuraavana viikonloppuna kipitetään takaisin tuomarinkartanon vinttarikeskukseen eli 9.9. esiinnytään ryhmänäyttelyssä siis. PELOTTAA! Koiraa en epäile mutta omia handlerin kykyjä kyllä!
Näillä näyttelyillä varmaan pärjätään syyskuu - katotaa nyt mutta luultavimmin.. Jos sitten loka-marraskuussa ja riippuen siitä miten tuo neito näyttelyissä viihtyy..

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ei paniikkia! Ollaan meidän mussukoiden kanssa myös tulossa 1.9. Helsinkiin, joten tuun Okran kanssa tsemppaa teitä junnu-kehään ja Alma kannustaa kehän reunalta, avoimen luokan kehää odotellessa :D

Lilli kirjoitti...

Me ollaan kats vauvvakehässä vielä ;) Onneks, tosin nää kaks näyttelyy taitaakin olla ainoot mitkä menee tuolla 7-9kk etää sitten astellaan teidän kanssa junnukehään.. Eikä tää sinällää, ei tässä menestystä hakemalla haeta, lähinnä kiinnostaa kuulla ammattilaisen mielipide koiran kehitysvaiheesta :D Tai niin mä ainakin kaikille tuun sanomaan :D

Johanna kirjoitti...

Ai niin teidän neitihän on vielä niin pieni :D Noh, Voittajissa sitten pääsette jo isojen tyttöjen puolelle kisaamaan ;D Mutta toivottavasti kuitenkin nähdään siellä, vaikka ihan ekana olettekin esiintymässä ja me vasta puolivälissä.

Hyvä asenne, mäkin sanon aina noin... ja varsinkin silloin kuin koira ei ole pärjännyt ^__^

Lilli kirjoitti...

Juu tää on ihan kakara vielä :) Vaikka epävirallinen säkä saatiin reippaasti yli 65 sentin jo.. Katotaan nyt millai mä kestän noi näyttelypaineet ja tuleeko lottovoittoo ni sit tullaa voittajaan :D mutta eiköhän noita yhteisiä kehähetkiäkin tuu jos tää meen harrastus jatkuu.. Kyllä me teitä tullaan häiritteen kun kerran tapahtuma on periaattees ulkona ni ei oo nii kauhee kiire lähteekkää..

Johanna kirjoitti...

Jees, no sitten treffataan viim. siellä :D Ja Voittajiin kannattaa ehdottomasti tulla -ei ne sukulaiset mitään joululahjoilla tee ja kinkun sijasta voi ihan hyvin syödä purkkitonnikalaa :D

Eikun oikeesti, se on tosi kiva näyttely esittää koiria, vaikka sellainen massiivinen hallitapahtuma onkin :) Itse en hirveesti sisänäyttelyistä perusta, mutta voittaja ja Winner on kyllä letkeitä :)

Lilli kirjoitti...

HAhaha.. Katotaan uskallanko iskee alle 11kk kans sinne junnukehään sillon, toisaalta jos tuntuu et koira viihtyy näyttelyissä niin eipä kai sille esteitä oo..

Olis kyllä kiva nähdä ennenkin, tuntuu ettei oo törmänny toisiin leoihin aikoihin, mut sitä se on kun muuttaa Espooseen ni saa taas koittaa bongata kaikki uudestaan :D