tiistai 17. heinäkuuta 2012

Eläinlääkärissä

Nonii, nyt olisi sitten koiruus taas tarkistettu. Tuloksena oli silmätulehdus ja korvien puhdistuksessa siirrytään kunnon tavaraan että enää ei pelkkä kostea pumpuli riitä.

Kävimme siis Espoossa Remediumissa, se kun tuossa lähellä sattui olemaan ja en sen tarkemmin tiennyt mihin pitäisi mennä. Ajoissa oltiin paikalla ja lekurille päästiin siinä 13.10 kun aika oli 13.00. Onneksi mulla ei yleensä ole kiire niin eipä tuollainen 10 minuuttia juuri hetkauta. Syy lääkärille menoon oli siis ihan perustarkastus ja epäilys siitä että silmissä voisi olla jotain häikkää. Painosta ja yleisestä olemuksesta Hertta sai kiitosta - kylkiluut tuntuu ja lekurikin sanoi että mieluummin tässä vaiheessa vähän saakin olla hoikka kuin liikaa painoa kun kerran kaiken sorttisia kasvuun liittyviä häikkiä koirilla esiintyy.

Loppujen lopuksi siis lääkäri löysi silmistä jonkinsortin rakkuloita mitkä on hyvin yleisiä nuorilla koirilla ja korvistakin otti näytteen mutta onneksi sieltä et hiivaa löytynyt vaan ainoastaan sitä perusmähmää. Ilmeisesti siis koira on ihan kuosissa, nyt vaan koitetaan saada nuo silmät hieman rauhoittumaan ja korvat puhtaaksi. Ja etuna noissa silmissäkin on se että se ei ole mikään tarttuva silmätulehdus, joten arkea voidaan jatkaa normaaliin tapaan. :)

Ei kommentteja: