sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Mitä jos..?

Eli mitä jos käykin niin ettei meikäläiselle pentueesta pupsia liikene?

Olen tässä mietiskellytkin että pitäisikö ottaa yhteyttä johonkin toiseen kasvattajaa tai ainakin katsella "muita vaihtoehtoja", muuutta olen kuitenkin päätynyt siihen että jos tästä pentueesta ei meikälle karvatassua tule, odottelen sitten seuraavaa (niin kuin oli alunperin suunnitelmissakin). Ainakin siis näin pentujen suhteen. Tähän on moniakin syitä, mutta sittenpähän on vuoden verran lisää aikaa miettiä :D

Mutta siis pentua ei tule jos ei nyt tärppää niin ainakaan vuoteen, mutta olen miettinyt että jos sattuisi joku kodinvaihtaja ilmaantumaan niin voisihan sitä miettiä. Toki leoja kohtuu harvoin, ainakin oman tarkkailuni mukaan, ilmenee missään palstoilla, mutta ainahan sitä voi toivoa.. :D

Eli koska suomenkieleni on vaihteeksi hyvin epäselvää, selvennän; karvapalleron tuleminen riippuu siitä tuleeko Belunaan mulle pentu. Ja toisena vaihtoehtona on kodinvaihtaja leo tai kaippa tällaisessa tilanteessa voi hieman joustaa, kunhan pysytään "koiran kokoisessa koirassa" -meikäläisen määritelmällä.

Onko muita ehdotuksia?

2 kommenttia:

Ninni (energianurkkaus.vaikuttajamedia.fi) kirjoitti...

Vastavierailulla täällä. :)

Sun ajatukset ovat niin tuttuja! On monta asiaa ennen kuin pentu tulee taloon. Pääsetkö koska käymään Suomessa, ja näin ollen ensimmäisen vaiheen ohi? Eli näkemään kasvattajan, emän ja elinolot, ja että kasvattaja näkee sut. Sit jos molemmat hyväksyy toisensa, niin sen jälkeen tosiaan enää täytyy odotella, että oikeaa sukupuolta syntyy sen verran, että siitä yksi liikenee sulle. :) Sitten helpottaa yksi asia, pentu on tulossa.

Pääasia, että teet kuten itse ajattelet. Sä koiran hoidat ja tiedät mihin pystyt. :) Päivittelyjä on meillekin tullut, ensin isosta koirasta ja nyt siitä, että on tulossa toinen samanlainen. :D Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ja tuosta koiran koosta, nykyään se tuntuu pieneltä, ei sitä suurta kokoa enää ees huomaa. ;)

Tsemppiä odotteluun! Toivottavasti saat toivomasi pennun! :)

Lilli kirjoitti...

Oon tulossa Suomeen tän kuun lopulla ja heti ku saan tukijoukot suostuteltuu mukaan ni nokka suuntaa kasvattajaa kohti, toivottaavasti ennen kun pennut syntyy..

Oon kuullu kyl sellasta huhua et on harvinaista et leoihmisillä on vaan yks leo että sitä odotellessa :D