maanantai 30. toukokuuta 2011

Missä mennään?

Doddih, Suomeen on kotouduttu ja torstaista lähtien on juostu jos jonkilaisessa paikassa.. Tuli siinä lauantaina kävästyä vajaan parin tunnin vierailulla kasvattaja-Arjan luonakin vielä. Oli varsin mukava ja informatiivinen vierailu, tuntu siltä että ei tarvinnu oikeen mitään kysellä kun vastauksia tuli jotenkin niin paljon, vaikka toki on tässä tullut viimeset kaksi kuukautta kytättyä kotisivuja ja Belunan blogia kun viimestä päivää joten jonkilainen haju oli siitä mitä siellä suunnalla tapahtuu. Mutta siis, muutama asia selveni ainakin jollakin tavalla ja siitä sitten lähdetään tulevia odotuksia rakentamaan.

Ensinnäkin siis Milana-mammalla on laskettu aika tuossa kesäkuun puolessa välissä ja ilmeisesti muutama päivä sen jälkeen tulee tieto siitä saanko pentua vai en, tieto tulee joka tapauksessa. Sitten kun pennut sen seitsämän viikkoa ovat kasvaneet on vuorossa pentutestaus ja sitten tietää tarkemmin että mikä karvapallo pääsee meikäläisen syliin pysyvästi jos pääsee. Vaikka asia olikin jo tiedossa, niin oli kiva myös saada varmistus siitä että varaajat eivät varsinaisesti ole missään "ensimmäinen varaaja saa varmasti pennun" järjestyksessä vaan henkilökemiat ja fiilikset vaikuttaa siihen kukamitämissähä. Toki kyseinen ehto tuo itselle hieman paineita, toisaalta taas koska Belunassa jo muutama pentue on jo ollut niin Arja osaa varmaan jollakin tavalla katsoa onko henkilöistä koiran omistajiksi ja erityisesti ison koiran omistajiksi. Jotkut saattavat kyseistä tapaa ehkä kritisoida, mutta henk.koht. meikäläinen kokee sen enemmän hyvänä asiana siinä suhteessa että pentujen omistajia oikeasti mietitään.

Mitäpäs muuta, ainiin, en nyt varsinaisesti joutunut kuulusteluun, mutta hieman tuli sellaisia kysymyksiä ettei osannut oikeastaan ajatella "niin pitkälle" esimerkiksi siis koiran sairastuessa, tottakai koira viedään siis lekurille ja rahat revitään jostain (luotan siihen että sukulaisilta löytyy luottoa hätätapauksessa) mutta että jos koiran kipeytyminen on sellanen että vaatii hoitoa niin että meikäläisen koulu tulee tielle (ja joo, siis kouluhan tulee koiranhoidon tielle ;D, mutta joo) Meidän mami onneksi siihen sitten sano että kyllä koira on tervetullut mummulaan ja kyllä noita hoitajia uskoakseni löytyy tarvittaessa, mutta taas tuli esille asioita mitä en siis ollut tullut miettineeksi :)

Henkilökohtaisesti tuntu että ilmapiiri oli aika avoin molemmin puolin ja muutenkin sujui, nyt siis vaan odotellaan sitä soittoa/viestiä pentusista.

2 kommenttia:

Ninni (energianurkkaus.vaikuttajamedia.fi) kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen! :)

Nyt oot tosiaan taas pykälää lähempänä pentua. <3 Hienoa, että vierailu sujui ja ei tässä enää hirveän pitkä aika oo, kun tiedät tuleeko sulle elokuussa pentu. <3 Tsemppiä odotteluun!

Lilli kirjoitti...

Kiitos,kiitos!
Juu eipä tässä oo kun varmaan vähän runsas kaks viikkoo niin ollaan viisaampia... Meinaa välillä kyllä uskokin tässä loppua jos johonkin asiaan, mutta pitää vaan jaksaa odotella rauhassa.