maanantai 7. tammikuuta 2013

Ruksi seinään!

Tänään oli se päivä kun koiralla oli ilmeisesti hyvä olla yksin kotona <3 Tässä kuluneiden kuukausien kanssa ollaan painiskeltu erilaisten haasteiden kanssa tuon yksin olemisen kanssa. Ensin oli tietysti perus sisäsiisteys, mikä toki tule Hertallekin suhteellisen nopsaan ja yö sun muut yhteiset ajat ovat olleet jo hyvän tovin puhtaita ja mukavia. Kuitenkin yksin jäätyään Hertalla on tapana nautiskella tuon veden lussuttamisesta ja näin ollen myös pissavahinkoja on tullut myös ihan lähiaikoina - tosin ei enää kun käsitin vähentää tuota veden määrää ja jätän sille vain litran verran vettä tänne siksi aikaa kun on yksin niin ei pääse liikaa viihdyttämään itseään sen kanssa.

Toinen haaste on ollut tuo yksin itkeskely. Meillä se on tarkoittanut tuollaista 15min itkua alkuunsa ja nyt lähiaikoina uikutusta on nauhoittunut sellaisen 5min verran. Ei toki mielestäni mikään mahdoton, mutta tuntunut silti ilkeältä kun koiralla selkeästi on ollut ikävä ja toisaalta harmittaa myös naapureiden suhteen, ei ole kiva kuunnella itkevää koiraa - vaikka vain vähän aikaa.

Viimeisenä on tullut tuo tavaroiden ja asioiden tuhoaminen. Listoja, keittiön kaappeja, oman ruokakaapin availua ja levittämistä, roskiksen repimistä, sanomalehtien repimistä. Ei siis aina mitään suurta, mutta jotain pientä.

Yleensä kotiin tultaessa joku asia on mätännyt, koira on ehkä käynyt pissimässä sänkyyn, uikuttanut tai repinyt jotain vähemmän sallittua, mutta tänään. EI MITÄÄN! Ei mitää, suunnattoman hyvä fiilis, ehkä tuo ahdistus alkaa viimein vähentyä ja toisaalta myös Hertta kasvamaan. Olen siis ylpeä ja onnellinen.

Ei kommentteja: