sunnuntai 20. tammikuuta 2013

1w + EH4

Tämän päivän tulos siis Junnunartuissa EH ja koska meitä oli vain 4 niin sijotuttiinkin :) Ihan tyytyväinen olen tuon koiran ulkoiseen olemukseen mutta kun oma sählääminen oli alussa niin sekavaa että huhhuh, noh, josko ens kerralla saatas napsahtamaan kohdilleen.

Päivään kuului kuitenkin myös huikeita tuloksia! Hertan veli Max kävi pyörähtämässä ekaa kertaa kehässä ja tuloksena känttynen ERI, SA ja tietenkin luokkavoitto.. Ei hassummin sanoisin, noin kiharakarvaiseksi ;) Aivan ihana miehen alku tuntui tuokin veli olevan, valtavine tassuineen :) Toivottavasti nähdään tulevaisuudessakin kehien laidoille. Menossa mukana oli myös Hertan iskä Moose, tuloksena VAL ERI2 SA ja PU3 (tarvitseeko tähän kommentoida muuta kun että JEE!) Belunalaisista Nelson-poika sai NUO ERI3 ja Milana neito AVO ERI. Päivän taisi kuitenkin kruunata tuo Arjan ihananainen veteraani Luna, joka kävi pokkaamassa ROP-veteraanin tittelin.

Mukava päivä todella takana, tosin pitkääkin pidempi, kehä alkoi tunnin myöhässä ja kaiken kaikkiaan leojen arvosteluun taisi mennä se 3 1/2 tuntia, oli ehkä hitain tuomari ikinä, mutta arvostelut olivat tosin pitkiä ja laajoja.

Tässä Hertta 1v

Tässä vielä tuo Hertan arvostelu:


20.1.2013, Turku, D'Hooge Paul: Elegant one year old. Lovely temprament. Feminine head and expression but quite snipy. Love to see a bit more stop. Good reach of neck. Slightly overbuilt at the moment. Chest needs to develop. Good spring of ribs. Adequate angulation. Nice feet. In movement loose in front and narrow behind and with a happy tail.


Loput synttäripäivästä onkin sitten vietetty nukkuen ja Teijalta saatua possunkorvaa mutustaen. Kiitos vielä Teijalle kyyditsemisestä - josko joskus pystytään tekemään jonkin sortin vastapalvelus :)

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Synttärionnittelut yksivuotiaalle! Aika kuluu kyllä tosi nopsaan – muistan, kun postauksissa Herttaa vasta odoteltiin tähän maailmaan :)

Lilli kirjoitti...

Kiitoksia! Juu kuule samaa tässä naureskelin kun lueskelin noita vuodentakaisia :D Jo on kaikkee ehtiny tapahtuun ja kovin nopeesti :D