tiistai 20. marraskuuta 2012

Kaikkea sitä ja tätä

Kaikkea on taas tapahtunut, käytiin muun muassa perjantaina pitkästä aikaa tokoilemassa ja tuntui sujuvan ihan hyvin tyttelillä.. Murrosikä tuntuu painavan tai sitten on koulutus jäänyt aivan unholaan kun tuntuu ettei tuolla koiralla ole yhtään yhtä käytöstapaa.. Vähän on koirapuistossa tullut myös sellainen fiilis että joskos tytteli olisi valmis pikku hiljaa aloittelemaan ekoja juoksujaa - itse toivon että josko vasta tammikuussa ;D

Lauantaina käytiin Hertan kanssa viettämässä Silverin 1v synttäreitä ja mukavaa oli, tytöt oli niin mutaisia ettei juuri aiemmin ole tämäkään sellaiseen suoritukseen pystynyt. Ja tietenkin koska synttäreille täytyy viedä lahja niin käytiin lauantaina paikallisessa Mustissa ja Mirrissä ja mukaan tietenkin tarttui itsellekin jotain, nimittäin uudet näyttelykamppeet. Lyhyt musta nahkahihna ja kromattu täyskurra - käytiin äsken kokeilemassa ja on hieman harjoiteltavaa tässä handlerilla nimittäin koira reagoi aika voimakkaasti kun vähänkin nykyäisi. Ei tietenkään ihme, mutta kun meillä on normaali panta sellainen suhteellisen leveä kangaspanta, niin tottakai tuollanen ohut metalli kiristää kaulassa vähän eri tavalla. Pitää siis pehmentää otteita aikasta lailla, jotta molemmilla on mukavaa kun seuraavaksi kehään mennään.

Seuraavaksi on ohjelmassa koiran punnitus - nimitäin Hertalla tulee 10kk ikää täyteen tänään! Viikonloppuna olisi tarkotus hilpasta Hyvinkäälle ja päästää koira uimaan koirauimalaan, lisäksi tässä vielä mietin että josko lähtisi Lietoon mätsäriin - tuomarina kun on Hertan kasvattaja ja mätsärissä olisi erikseen "harjoitusluokka" missä ei varsinaisesti kilpailla. Mutta saattaapi jäädä tuo reissu tekemättä, nimittäin toistaiseksi koiralta häviää kuulo joka kerta kun kasvattajaa tavataan :D Eli luultavasti seuraavaksi mennään kehään pyörähtämään itsenäisyyspäivänä johonkin pk-seudun mätsäriin, jos vähän tulisi harjoiteltua ennen joulukuun toista viikonloppua ja messarireissua! Messarin tavoitteet on päästä kehään ja kehästä ulos elävänä ;)

Ei kommentteja: