keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Haaste

Noniin, sain nyt sitten jo toisen haasteen koskien blogia joten eiköhän tuo pidä täyttää.. ;) Kiitos vaan tästä Sannalle&Emmalle ;P

1.Miksi päädyit juuri tähän rotuun?

Pääsyynä oli kaiketi se että kotoa löytyi leo koko lapsuuden ajan. Tuo ihana Liisa, josta olen uskaltanut päästää irti vasta nyt kun viimein sain oman koiran tilalle on siis syypää tähän kaikkeen. Tuo kaikkea muuta kuin rotunsa valioyksilö jätti siis niin ison tassunjäljen sydämeen ettei vaihtoehtoja oikeastaan muita ollutkaan. Leossa tuntui myös olevan kaikki mitä itse koiralta juuri nyt tarvitsen; Seuraa, Rauhaa ja Kokoa. Täydellinen paketti kaiken kaikkiaan.

2.Miksi juuri kyseinen yksilö?

Hertta ei oikeastaan ollut oma valintani - tai kai se tavallaan olikin ;) Kasvattaja teetti pentutestin kaikille noille nappisilmille ja olin varsin tyytyväinen siihen sillä sitten ei ainakaan itse tarvinnut lähteä arpomaan että "mikä on söpöin". Hertta valikoitui minulle sitten monien ominaisuuksiensa kautta. Virallisesti pentutestin kautta Hertta minulle valikoitui, mutta totuus on myös se että kun kasvattaja pentulaatikossa minulta kysyi mikä pennuista on noussut suosikiksi niin mainitsin vaaleansinisen tytön - joka myöhemmin Herttana on tunnettu.

3. Miten keksit koirasi nimen?

Voi sitä prosessia.. Se alkoi jo kauan ennen kun tiesin että koska minulle on koira tulossa. Jos jonkinnäköisiä vaihtoehtoja tuli pyöriteltyä ja aivan alkuaikoina Hertta oli mukana mutta jonnekin se hävisi kunnes viimeistä harjoitteluani tehdessäni työkaveri sanoi Hertan vaihtoehdoksi.. Hertasta tuli sitten Hertta - tosin seuraavalla 20 nartulle olisi varmaan nimet valmiina jos noita lappuja jaksaisi jostakin etsiä.

4. Jos joskus ottaisit jonkun muun rotuisen koiran, mihin ehkä päätyisit?

hmmm.. Tätä olen tässä viime päivinä miettinyt sillä olen todennut että seuraavan ison koiran voin ottaa vasta kun pääsen pois kerrostalosta, joten ainut vaihtoehto olisi jotain vähän pienempää. Australianpaimenkoirat houkuttelevat ulkoisesti ja olemukseltaan hirveästi - ainut ongelma on ettei mulla ikinä olis niin paljon halua ja kykyä tuottaa järkevää toimintaan sellaiselle joten luultavasti molempien kuuppa sekoisi. Jättiroduista tuskin ottaisin muuta kuin leon, enimmäkseen perustan tämän käsitykseeni jättirotujen yleisestä terveydentasosta, jos se ei leollakaan nyt mitään priimaa ole, niin eipä kyllä muillakaan. Jos ajattelisi jtn ihan oikeaa miniä niin tuollainen tomera cairn voisi olla ihan hauska :)

5. Onko koirallasi jotain epäkoiramaisia tapoja?

Eipä oikeastaan, tuntuu että Hertta on varsin tietoinen siitä että on koira - ainut että välillä se tuntuu käyvän vähän hitaalla.

6.Milloin koirasi sai sinut viimeksi nauramaan? Mitä tapahtui?

Herttaa tulee naurettua joka päivä, ihan vaan siksi kun se on siinä. Eilen naureskelin sitä miten pieni sylikoira tuo 40kg painava karvalapseni onkaan <3

7. Mikä on pahin tuhom jonka koirasi on saanut aikaan?

APUA! Hertta on tuhonnut vaikka mitä.. Seinää, jalkalistoja (anteeksi vuokraisäntä).. Tämän lisäksi on maisteltu mamman mp3-soitinta, puhelinta.. parit lenkkaritkin on ollu ilmeisen namit. Vähän pöydän kulmaa.. You name it, she has done it.. :D Roskikset on myös tosi namnam..  Eli siis näin meillä..

8. Mikä on koirasi lempipaikka kotona?

Tuossa sängynpäässä tykkää unia ottaa, lisäksi kun vaan päästää niin parvekkeella se voisi varmasti viettää enemmänkin aikaansa.

9. Lempikuvasi koirasta


Jaa ja sitten pitäisi kai haastaa joitakuita onnellisia ;D




Huomenissa palataan astialle sitten ja katsotaan mitä lääkärillä on sanottavanaan kun magneettikuvaan mennään..





Ei kommentteja: