maanantai 5. marraskuuta 2012

Omistajan murtunut polvilumpio

Otsikko kertoo kaiken.. Sain viikko sitten 80kg juoksevaa leonberginpentua koipea päin ja tuloksena oli se että polvilumpio murtui ja nyt sitten määrittämättömäksi ajaksi saikulle. Toistaiseksi on annettu tämä kk sairaslomaa, mutta koska polvi joudutaan leikkaamaan ja ajankohdasta ei vielä tiedetä joten saattaapi mennä loppuvuosi tekemättä töitä.. Onneksi tuli vakkaripaikasta vuoden vaihteen jälkeen tehtyä suullinen sopimus edes, joten ehkäpä maailma ei romahda kokonaan.

Polvi ei onneksi ole kovinkaan kipeä, mutta sen verran pitää rajoittaa tuon koiran kanssa touhuamista että lenkit on kovinkin toistaiseksi kovin lyhyitä ja varmaankin koirapuistopainotteisia. Kunhan magneettikuvaus ja leikkaus saadaan tehtyä siirrytään sairastamaan maalle ja onneks sain paljon jo tarjouksia handlereista tuonne messariin.

Elämä kuitenkin on ja nyt mennään sitten päivä kerrallaan ja koitetaan molemmat soputua tähän ja toivottavasti viimeistään vuodenvaihteessa ollaan kunnossa :)

3 kommenttia:

Ninni (energianurkkaus.vaikuttajamedia.fi) kirjoitti...

Voi ei! :( Toivottavasti saat pian jalan kuntoon!

Sanna kirjoitti...

Moi! Blgissani on sinulle haaste: http://koiranomistajanonnea.blogspot.fi/2012/11/haaste.html


Pikaista paranemista! Olin itse kokea saman kohtalon, kun Emma kerran lenkillä juoksi vauhdilla takaa suoraa päin vasenta polvea. Selvisin onneksi hetkellisellä jomotuksella :)

Lilli kirjoitti...

Juu katsotaan miten käy.. Huomenna taas lekurille ja toivotaan että joskos jotain aikataulua saisi..