lauantai 24. marraskuuta 2012

Mitä kuuluu?

Kuten joku on saattanut jo huomata, tuohon tekstin viereen "mitä tulossa" osiolle on lisätty näyttelysuunnitelmat ensi kesän loppuun asti.. Ainakin toistaiseksi ajatuksena olisi noudattaa tuota aikataulua. Ensimmäisenä on siis Voittaja&Winnerin jälkeen suunnataan Turun KV näyttelyyn, alunperin oli tarkoitus pyhittää alkuvuosi ihan vaan olemiselle, mutta Turkuun koitetaan saada paljon Belunalaisia, joten tottahan toki mekin sinne sitten suunnataan :) Moose-iskäkin on ilmotettu, joten kiva nähdä herraakin pitkästä aikaa ihan kehässä. Turun näyttelyt tuntuvat olevan ajoitettu meidän kannalta hauskasti, kun viimeksi tuli tasan 9kk täyteen niin tammikuussa Hertta täyttää vuoden kyseisenä päivänä. Helmikuussa olisi ollut tuolla Viron puolella leojen erkka, mutta koska tämä meikäläisen jalka ei ole missään 100% kunnossa ja näyttelyitä näyttäisi muutenkin olevan tulossa niin jätetään se tällä kertaa välistä.

Maaliskuussa nokka suunnataan Kirkkonummelle leojen erkkaan ja toukokuusta eteenpäin ei ilmeisesti muuta tehdäkään kun kierretään näyttelyitä tai valmistaudutaan niihin :D Lisäksi suunnitteilla ensi vuodelle on paljon leolenkkejä uudellamaalla, muun muassa muutama kaupunkikävely ja sitten muutama muu lenkki.. Ennen kaikkea, Mallu, jos eksyt tänne, niin me voitas suunnitella että tullaan visiitille teille "etelä-hämeeseen" ja pistetään porukat yhteen ja isommalla porukalla lenkille sinne "teidän" huudeille.

Muuten meillä eletään suhteellisen peruselämää.. Meikäläisen saikku loppuu ensi viikon jälkeen ja pääsen takaisin töihin! Koiran kanssa ollaan lähinnä hengailtu koirapuistossa ja käyty nyt taas tokoilemassa - ja täytyy sanoa että ilmeisesti mun päässä on loksahtanu joku kohalleen koska Hertta alkaa pikku hiljaa ymmärtämään mitä tarkotan kun sanon Seuraa.. Jännää.. Kevään tullessa täytyy kuitenkin miettiä että josko sitä osallistuisi ihan johonkin "tavoitteelliseen" toko-ryhmään ja sitä kautta sitten lähtisi oikeasti hiomaan liikkeitä. Nyt on liian pimeää ja kiire että ehtisi tehdä kaikkea mitä haluaa.

Ensimmäisiä juoksuja tässä myös kovin odotellaan, ainakin yksi Hertan siskoista on juossut jo ja jos katselee puistossa poikien kiinnostusta niin eiköhän tuokin tuosta hetken päästä aloita.

2 kommenttia:

Mallu kirjoitti...

JEEEEEE tervetuloa vaan :)
Pitää vaan päättää mitä tehdään.
Ollaan yhteyksissä asia tiimoilta ;D

Nähdään muuten messarissa, olen Hanin kanssa tulossa :)

-Mallu & karvaiset

Lilli kirjoitti...

Joo, katotaa jos ollaa messarin jälkeen hengissä niin vois kyllä vähän suunnitella että mitäs puuhailtais :)