keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Todellisuus arjesta

Pitkään on kirjottelut täälläkin ollut enemmän tai vähemmän jostain tapahtumasta tai yksittäisestä tilanteesta ja kirjoittelu tavallisesta arjesta on unohtunut aivan tyystin. Meidän arjessa ei nyt ole sen suurempaa ihmettelyä, mutta hieman olen alkanut epäilemään tuon koiran kohdalla eroahdistusta, nimittäin sillä on työpäivän aikana tapana pissiä asuntoon, toki onhan tuo melkein 10h pääsemättä uloskin, mutta jotenkin kun tuossa eilen testasin kotona ollessani niin 9,5h meni kätevästi ilman ulkoilua. Oli miten oli, niin nyt olen pyrkinyt muuttamaan koiran tiloja mahdollisimman epästressaaviksi, eli hankin tuon ferominohahduttimen ja päästin koiran makuuhuoneeseen työpäiväni ajaksi.

Toivotaan että tuo ongelma häviää viimeistään tässä kun tytölle vähän tulee vielä ikää. Hertasta on kuoriutunut myös sisustussuunnittelija ja hän onkin päättänyt että tähän asuntoon eivät jalkalistat sovi. Kaikenlaista pientä askarreltavaa neitokainen siis löytää yksin ollessaan. Positiivisena asiana kuitenkin on se ettei minkäänlaista ulinaa ole nauhoituksiin tallentunut kun silloin tällöin aina jätän koneen nauhoittamaan. Mutta tässä kun olen nyt kaksi päivää itsekin joutunut olemaan kotona ja koira on joutunut omasta jaksamattomuudestani olemaan pitkälti sisällä niin huomaa miten turhautunut tuollainen 8kk pentu voi olla kun ei pääse kunnolla ulos tai leikkimään.

Hertta alkaa myös näyttämään pieniä esiteinielkeitä. Joka paikkaan pitäisi päästä ja nenä maassa kävellään kaikki lenkit. Odotan tässä kauhulla sitä kun alkaa nuo ensimmäiset juoksut, mitä mun elämän iloa täynnä olevalle pikku hömpälle tapahtuukaan juoksujen jälkeen. Vastahan tuo oli niin hirmuisen pieni.

Kaiken kaikkiaan arki kuitenkin on ihan kivaa, tuntuu ettei vuorokaudessa ole tarpeeksi tunteja mutta onneksi viikonloput ovat täynnä sitten yhteistä tekemistä, mistä hyvänä esimerkkinä on lokakuu - ei yhtään vapaata viikonloppua ;)

Ei kommentteja: