sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Koiranomistajan vapaa-aikaa

Viikonloppu alkaa olla pikku hiljaa lopuillaan ja mikä viikonloppu onkaan taas eletty!
Tosiaan perjantaina visitoitiin tokossa treenaamassa ja tuossa tänään pyysinkin henkilökohtaista tokoasiantuntijaani opastamaan meikäläisen seuraamisen salaiseen maailmaan, jos vaikka joskus seuraamisen saisi edes aluilleen, kun se tällä hetkellä on jotain aivan muuta kuin seuraamista. :)

No, tokot sikseen ja kerrotaanpas sitten lauantaista. Nimittäin lauantaina meidät saattoi ohikulkija bongata Hakaniemen torilta ja bongaamisen helpoksi teki se että yhteensä ensimmäiselle Leolenkille oli kokoontunut kaiken kaikkiaan 7 hurttaa, vanhin oli Zico, ihana veteraaniherra ja nuorinpana Jade reilu 3kk neitokainen. Kokoonnuimme siis ensin alkuun Itäkeskuksen tallinnanaukiolle, mistä sitten suuntasimme metrolla Hakaniemeen. Leolenkki tosin ei ehkä ole tässä oikea nimi, kun tuo koirien kanssa eteneminen oli hyvin hidasta useiden kyselijöiden kanssa. Siis kiinnostusta herätimme ja sai kuunnella kyllä ihmisten juttuja ja koittaa kertoa jotain pientä myös tästä meidän ihanasta rodusta. Leonberginkoira tuntuu edelleen olevan hyvin "huonosti" tunnettu suuri koirarotu - toisaalta se on myös etu :) Taitaa edelleen Nöffit, Bernhardilaiset ja kiitos Myrskyn, Kaukkarit olla niitä tunnetuimpia. Kaiken kaikkiaan aivan mieletön päivä saatiin aikaiseksi ja saatiin myös suunniteltua hieman jo seuraavaa leolenkkiä tänne uudellemaalle, jottei vain jää taas yhden kerran ihmeeksi tämäkin yritys. Erityisen hienon tuosta päivästä tekivät tietenkin osallistujat, tiedän että tässä itse olin aika suurena päällepäsmärinä että saatiin tämä aikaiseksi mutta ihanaa kun ihmiset osallistuvat. Lenkkejä on siis tulossa lisää, joskin ensi kerralla tavoitteena on suunnata oikeasti lenkille ;)

Sitten muutamia kuvia : Kaikki on Irinan ottamia ;) Ylläri :D








Tänään sitten lähdettiinkin käymään Pakkalassa, porukalla taas, mätsärissä. Tänään ei menestystä tullut Hertan kanssa mutta taas oli aivan suunnattoman kiva päivä. Ennen kaikkea Jossun kanssa oli super hauskaa olla täydellisiä kasvattajia ;) (hih)

Valmistaudutaan kehään ;)

Tuomari tutkii

Miten niin takakorkee?

Ihana veteraani Happy <3

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Täydellisiä joo. Kaikki tiedetään, mitään virheitä ei tehdä (tai tulla tekemään) ja päteä ainakin osataan ;D Kiitti tästä ja eilisestä! Oli mahtava viikonloppu!

Lilli kirjoitti...

No siis todellakin ;D Me tiedetään siis kaikki kaikesta ja tehtäs kaikki ihan eri tavalla :D Kiitos itselles, tällasia viikonloppuja pitäs olla enemmän :)