torstai 10. toukokuuta 2012

Terve koira :)

Tänään on rokotukset laitettu kuntoon! Tehoste neloisrokoitukseen ja rabies laitettiin nyt samalla kerralla ja 63e tästä ilosta sai maksaa, edelleenkin pidän kohtuu hintaisena. Sain samalla vähän paremman version rokotustodistuksesta kun edellinen oli vähän sähellelty - kiva kun laittoivat uuden :)

Lääkäri myös haukkui sopusuhtaiseksi, ja perustarkistuksessakin sanoi että kaikki ok, hampaista ei sanonut mitään mitä olisin ymmärtänyt eli ilmeisesti ei vielä tarvitse huolestua. Tuntuu siis siltä että joka kerta kun vilkasen Hertan suuhun niin joku hammas puuttuu tai jostain kasvaa joku lisää, todella mielenkiintoista, harmi kun ei ymmärrä siitä mitään.

Painoa oli kertynyt 18,8kg ja hyvä niin, pikkasen oon koittanut lisätä ruokaa lähemmäs tuota 400g päivässä kun tuo 3kk rajapyykki on jo hetki sitten ohitettu. Katsotaan mihin tämä tästä kehittyy.

Pari viikkoa niin nappasen tuolta koirat.comin tapahtumista jonkun mätsärin mihin mennään, vielä en tiiä mikä se on, mutta mahdollisimman pian leikkikehään isketään jotta tulee molemmille touhu tutummaksi!

Ei kommentteja: