keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pentukurssilla vol 3

JEEE! Ylpeys pursuaa taas yli äyräiden, Hertta on ihan kunkku - en siis vertaa muihin kun en juuri seurannu mutta niinko mein oma tekeminen oli tosi hienoo! Paikalla olikin tänään mein lisäks vaan kaksi koirakkoa, bortsu ja hermoraunion partaalta takaisin tullut chihu (kyseinen koira on kyllä kahdessa viikossa rentoutunut hirmuisesti)

Tänään siis reenattiin tuota paikalla olemista, istualtaa ja maasta. Hiukan Hertta oli malttamaton, mutta kuitenkin pääsääntösesti positiivinen kokemus. Paikalla olon jälkeen otettiin seuraamista ja siinä sivussa ohittamista. Sitten otettiin luoksetuloa - ei ongelmaa, meinas lähtee ohjaajan händystä mun perään. Sitten harjoteltiin vielä kontaktia - mikä meille ei ollut uusi asia, nimittäin sitä tehdään joka päivä kun ruokaa annetaan joten aloin sitten jo reenaamaan kontaktia tuossa sivussa kun nyt se on ollut tuossa edessä vain.

Sitten harjoteltiin vielä tota seisomista, sitä ollaan harjoteltu mutta jostain syystä mä en osaa seisottaa tota koiraa kaikessa rauhassa vaan sähellän koko ajan. Sitten reenattiin vielä eteen istumista. Mahdoinkohan muistaa kaikki, jotenkin tuntuu että tehtiin kauheesti kaikkee uutta.

Mutta siis reenilistaa:
Istu
Maahan
Seiso
Paikka (istu, maahan, seiso)
Tänne (luoksetulo)
Viereen
Seuraa
Eteen
Ohi
Katso


Ei kommentteja: