keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Jo on asioita unohtunut!

Niin siis, kun tässä elämä menee kovaa vauhtia eteenpäin ja joka päivälle on jotain, ei kerkiä edes blogiin päivittää niitä asioita, mitkä oikeasti olisi aiheesta :D

Hampaista mainitsinkin, nyt on kaksi lähtenyt ja tuossa pentukurssin aikana huomasin että alkaa ikenien alta näkymään jo seuraaviakin valkoisia hampuleita, katsotaan sitten mitä lekuri sanoo kun huomenna illalla sinne mennään :)

Huomenna tulee siis 4vko siitä kun Hertta sai ensimmäiset rokotukset, joten huomenna mennään ottamaan sinne toinen satsi ja rupatellaan varmaan monesta asiasta. Hampaiden lisäksi ajattelin kysellä tuosta painosta/yleisestä olemuksesta, nimittäin itsellä on sellanen olo että vaikka painoo on tytölle tullutkin niin kovin solakalta näyttää ja kun näihin hätiin ei ehdi kasvattajallekaan niin sitten kysästään lekurilta :)

Sen verran tuo tyttö on jo suuri että karvaakin lähtee jo ihan kunnolla, kohta nähään millasta väriä sieltä pentupumpulin alta olis muodostumassa. :)

Eilen tuli taas postista paketti, Peten koiratarvikkeesta tilailin 20 kiloo ruokaa ja kauheen määrän muuta tavaraa, satanen poikineen hujahti ihan ongelmitta. Tilailin samalla näyttelyhihnan, 130cm/8mm on strategiset mitat hihnalla. Ihan kivalta näytti, saas nähä jos vaikka johonkin mätsäriin lähetään se korkkaamaan. Luita tilailin myös, erilaisii nahkaluita jotta tuo puruvimma purkautuisi oikeaan paikkaan. Lauantaina tilasin, Tiistaina hain postista :)


Pentukoulusta kotiin:
Seuraamista ja kääntymistä
ohittaminen
"ei saa ottaa"

Ja ens kerraks pitäs ottaa lelu muikaan, opetellaan irtottamista - pitänee harjotella vähän etukäteen ;)

Ei kommentteja: