maanantai 10. lokakuuta 2011

Löysin ehkä tänää jotain?

Noniin, tilanne päivitystä vai tilannepäivitystä, joka tapauksessa, asunto on löytynyt, 1.11. mulla pitäs olla ihan oma koti taas ainakin siihen asti kun opiskelut kestää ja siihen asti on sitten aikaa katella vähä ympärilleen, paperit kun tulee aikasintaan tossa kesäkuun puolenvälin jälkeen.. mutta asiaan, saatoin tänään löytää jotain kun tutkailin rescue koirien listaa ja bongasin sieltä isohkon koiraherran, kyseessä ei tietenkään ole se kauan himoittu leo, mutta koira olisi kuitenkin ja myös hieman pentua vanhempi eli parisen vuotta löytyisi jo ikää. Toisaalta en koe että kyseessä olisi kompromissi, ehkä parempikin että se himoittu leo tulee vasta toiseksi koiraksi kun on sen aika, sitten kun on edes hitunen kokemusta koiran kasvatuksesta ja oikeasti olisi kiinnostusta panostaa siihen pentuaikaan.. Tai ainakin se tuntuu nyt siltä kun toinen vaihtoehto on löytynyt, tai ainakin melkein löytynyt..

Itselläni on hieman vaatimuksia noiden rescue koirien suhteen, ei niinkään ulkonäöllisesti, muuta kun siten ettei sellaisen kanssa tarvitse pelätä kun lähtee pimeällä ulos mutta haluaisin sellaisen yksilön joka olisi asustellut Suomessa jo jonkin aikaa jotta jollakulla on jokin käsitys siitä millainen koira on kotioloissa. Itse en näe ongelmaa siinä että ottaa jonkun yhdistyksen kautta rescue koiran sillä uskon siihen että yhdistykset pyrkivät hoitamaan oman tonttinsa koirien terveysasioiden hoidossa ennen ja jälkeen koiran Suomeen tulon. En myöskään usko että petän itse itseäni kauhean paljon tässä jos päädyn rescue koiraan, totta, terveydestä ei voi pidemmällä tähtäimellä antaa takuita ja taustoista ei ole tietoa mutta ei ole väärin antaa nuorelle koiralle uusi mahdollisuus.

Tosiaan tämäkin suunnitelma saattaa kariutua vielä muutamaan eri seikkaan, ensinnäkin laitoin tiedustelua tänään löytämästäni koiraherrasta ja katsotaan sitten mikä vastaus on. Toisena on se että uusi vuokra-asuntoni lemmikkitilanne on hieman avoin vielä, ymmärtääkseni lemmikit on sallittuja tiloihin, mutta haluan varmistaa sen vielä jottei tule mitään ylläreitä sitten kun jos koiran kanssa saa prosessin eteenpäin. Tässä kai ei voi muuta sanoa kuin että toivotaan parasta ja pelätään pahinta - se mitä paras ja pahin ovat, on tietenkin aivan eri asia :D

Ei kommentteja: