maanantai 15. lokakuuta 2012

Eroahdistuksella riivattu koira!

Pakko tämä on jakaa tännekin.. Olen siis ollut huolissani koirani viihtyvyydestä kotona nyt kun olen näin paljon töissä. Töiden alettua nauhoittelin päivää ja nauhoituksista kuului että koira silloin tällöin päivän mittaan vähän inisi, mutta yhtäjaksoiset pätkät eivät olleet juurikaan 15min pidempiä ja yleensä ne keskittyivät aamupäivään niin että iltapäivällä sitten oli jo rauhallista.

Eilen kuitenkin ihanainen naapurini tuli kertomaan että mennä viikolla koira oli muutamana päivänä ulvonu 1,5h ja tänään sitten olikin lappu postiluukusta että koko päivän ulvonut. Itse nauhoittelin myös ja kyllä, tänään oli Hertta ulvonut koko päivän - koska olin muuttanut sen asuinoloja, eli suljin tytön makkariin kun lähdin, näin ollen se oli aivan hukassa ja tietenkin hätääntynyt. Alakerran naapurini oli kuitenkin sitä mieltä että  nyt pitäisi olla yhteydessä koiraterapeuttiin...... Koska siis eroahdistushan kasvaa muutamassa päivässä tällaiseksi..

Noh, huomenna otetaan vanha kaava takaisin, feromonihaihdutin on uusittu ja matot rullataan vielä huomenna jottei vahinkoja sattuisi ja toivotaan ettei sen suurempia ääniä täältä kuulu. Ja nyt olen konsultoinut koira-asiantuntijaani - onneksi on kasvattaja jonka puoleen voi kääntyä!

Pieniä treenejä siis ja nyt uuteen nousuun!

Ei kommentteja: