tiistai 21. elokuuta 2012

Pitkä lista tapahtumia!

Mistäs nyt alottaisi.. Sain tuossa haasteen yksi päivä tuolta Tiinan blogista - katsotaan sitä sitten myöhemmin.

Mutta siis torstaina (oli kai torstai) tuomarinkartanossa mätsärissä, punanen nauha saatiin mutta eipä sitten enää sioituttu punasten kehässä mutta hienoa kokemusta paikasta ja tuomarista - Hertta antoi katsoa hampaat, tutkiskelussa sitten kavahti vähän takamusta ja häntää koskettaessa mutta ei saanut sydäriä.

Viikonloppu meni hämiksessä kun Hertta hoisi siskon tyttöä :D

Maanantaina päästiin taas kokeilemaan mätsäriin. Koneen kentällä - jonne viimein etsiskelyn jälkeen löydettiin. Päästiin ihan oikean tuomarin tuomaroitavaksi ja saatiinkin sitten vielä oikeen kunnolla juostakin kun ensin ympäri, sitten kulmaan ja sitten vielä kolmio. 5,5kk valkkari oli vastassa ja jäätiin kakkoseksi, kuulemma takakorkeat liikkeet (kuten leopennuilla tässä vaiheessa) mutta miellyttävä luonne. Sinisten kehään mentiinkin sitten kolmen leon voimin ja arvatkaa ketkä jäi kehään! ME!  Oltiin siis isojen pentujen sinisten 4s.! Hieno homma - tästä sitten nokka kohti oikeita näyttelyitä!

Hertta 7kk tasan (Kuvan ottanut Irina Aho[ISO KIITOS!]) 

Viikonloppuna nähtiin myös Silver pitkästä aikaa! Neidistä oli kasvanut kesän aikana kaunis tyttönen - ihana tapaus.

Lisäksi tänään koirapuistossa koettiin ihana ylläri kun 3v leoherra asteli aitaukseen. Ihana tavata Jami, nyt on ainakin joku saman rodun edustaja tavattu huudeilla!

Ei kommentteja: