torstai 2. elokuuta 2012

Koiran keskisormi laskee..

Siis kyllä - niin kauan kun makuuhuoneen ovi pysyy kiinni koiran ollessa yksin niin minkäänlaista sisäsiisteysongelmaa ei ole. Nyt on neljäs päivä takana ja tiistaita lukuunottamatta kämppä on ollut eritevapaa.. Tosin muuten on kun pommin jäljiltä kun jätän aina lähtiessäni Hertalle joko maitopurkin tai paperirullan revittäväksi ja työpäivän jälkeen on niiiiin väsynyt että kun koiran on käynyt pissattamassa niin suunnaton väsymys iskee..

Huomenna on kuitenkin perjantai ja se tarkoittaa että ensimmäinen työviikko on takana ja monta edessä. Lisäksi perjantai taitaa tästä eteenpäin myös tarkoittaa siivouspäivää jotta ei sitten tarvitse koko viikonloppua reihua roskien seassa.

Kaiken kaikkiaan - arki tuntuu kivalta.. Aamulla ylös - koira lenkille + ruoka - töihin - koira ulos + ruoka - koira ulos - nukkumaan. Luulen että kaikesta huolimatta myös Hertta nauttii siitä että meillä on päivässä joku rytmi ja ennen kaikkea siitä että lenkit ja ulkoilut ovat kestoltaan pidentyneet kun kerran siellä ei koko aikaa ravata. Lisäksi nyt ollaan oltu paljon koirapuistossa, jotta sitä tulisi vietettyä aikaa ihan ulkona, koira saisi leikkiä ja juosta vapaana, eikä tuo hihnassa kävely olisi ainoa liikuntamuoto kun tuolla pennulla tuntuu noihin pyrähdyksiin olevan tarvetta niin pääsee sitten vähän revittelemäänkin. Tuntuu Hertta kuitenkin olevan kuolaamistaan lukuunottamatta täydellinen koirapuistokoira.

Ei kommentteja: