sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Ylös ja Alas ja Ylös taas

Jaahas, pentuelämää on nyt yhdessä takana jo huimat 4 viikkoa... Ensimmäinen viikko sujui hienosti, toisella tuli sitten ongelmia... Nimittäin suolistotulehdus ja päiväksi tiputukseen. Onneksi päästiin yhdellä reissulla, eikä tarvinnut sitten pidempiä hoitokierteitä käyttää siihen :) Sen jälkeen onkin sitten kovin opeteltu muutamia tärkeitä asioita - nimittäin bussilla kulkemista, ihmisten tapaamista ja tietenkin yksin olemista.

Yksin oleminen on onnistunut vaihtelevasti - kunhan muistaa iltaisin treenata lyhyitä pätkiä niin uskon vakaasti että tyttö on kohta varsin hiljainen tapaus eikä raasta naapureiden hermoja :)

Ihana se on ja kaikin puolin niiin erilainen kuin edeltäjänsä :) Ihanaa kun nää koirat on niin erilaisia, koko ajan oppii uusia puolia koirasta ja sen kouluttamista.

Hipan kanssa on hieman haasteita bussiin nousemisessa ja pois tulemisessa. Kerran se on onnistunut mutta ei varsinaisesti innoissaan pompi bussiin. Toki olen miettinyt että nämäkin taidot varmasti vahvistuvat kunhan koira hieman kasvaa ja kyky oikeasti hypätä bussiin on mahdollista - kun nyt pienet tassuset eivät siihen vielä oikeen pysty. Katsotaan ;)

Tässä hirvittävä määrä kuvia sitten taas:































1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

ai ku söpö :)