tiistai 7. tammikuuta 2014

Loppiainen Viikissä

Voi sitä rakkauspakkausta <3

Lähdin eilen tietenkin keskustaan juhlistamaan pikkuleijonien kultaa ja kun saavuin kotiin vastassa odotti koira häntä heiluen ja siitä sitten vain heti panta kaulaan ja ulos..
Ihmettelin että miksi ihmeessä tyttö ei liiku ja miksi nyt on niin outo...

Tullaan sisälle ja katson lattialle... TADAA! Neiti oli vetäny puolen pussia purkkaa - ajatella että on vähä heikko fiilis.........

Paniikissa Viikin numero kouraa  - ei vastausta, koitan muistella että mitä pitää ekaks tehä ksylitolimyrkytyksessä, noh, Hertta onneksi itse alkoi kakoa ja oksensi kunnolla suurimman osan mahan sisällöstä ulos ja sitten hieraisin hunajaa ikenille - samalla koitin soittaa lekuria.

Eteisessä sitten vaan koiralle panta kaulaan ja samalla soitto välillä veljelle että nyt lähdetään - ja onneksi veli lähti kuskiksi. Autolle päästyämme koira oli aika naatti ja vaikutti niin epäitseltään. Viimein sain Viikistä kiinni ja selvitettiin tilannetta ja kutsu kävi - tosin auto liikkui jo siinä vaiheessa kun Viikistä tuli vihreä valo.

Istuin automatkan koiran pää sylissä - tunkemalla välillä sormia sen suuhun jotta tiesin millaisessa vireystilassa tuo oli kun oli autossa puoli kymmeneltä illalla vähän pimiää..

Päästään lekurille ja hetki odotellaan että Hertta pääsee tutkittavaksi (KÄSITTÄMÄTÖNTÄ MITEN PITKÄLTÄ 20MIN AUTOMATKA TUNTUU KUN LÄÄKÄRILLE PITÄISI PÄÄSTÄ!) Siinä sitten otettiin verinäytteitä ja tutkittiin koiraa läpikotaisin ja lopullinen hoitosuunnitelma oli että koira yöksi teholle ja lääketippaa suoneen..

Lähden tässä kohta hakemaan neitiä kotiin - elossa onneksi! Kohonneet maksa-arvot olivat aamupäivään mennessä jonkin verran laskeneet ja nyt sitten kotona syötellään jotain maksan toimintaa tukevaa lääkettä. Lääkäri oli kuitenkin puhelimessa ihan optimistisen kuuloinen, koska maksa-arvot lukuunottamatta neiti oli ilmeisesti laittanut tuulemaan ja haluaa kovin lähteä kotiin..

Fiiliksiä on vaikea kuvailla, jotain pelon, kauhun ja itseinhon väliltä - onneksi nyt kuitenkin näyttäisi siltä että Hertta pääsee jatkamaan normaalia elämäänsä <3 Kontrollikäynnille sitten viikonpäästä :) Tuleva yö me nukutaan yhdessä lattialla sylikkäin - mikään muu ei mulle kelpaa!

1 kommentti:

Aliel kirjoitti...

Hui! Onneksi Hertta näyttää tokenevan hyvin vaarallisesta herkuttelustaan!