perjantai 30. elokuuta 2013

Nyt mä sen tein!

Eilen illalla, hämärän rajamailla viimein sen tein.. Nimittäin laitoin oman kennelnimianomuksen menemään kennelliitolle.. NYT JÄNNITTÄÄ!

LAitoin anomukseen kaksi vaihtoehtoa, vain ja ainoastaan kaksi.. Ja vielä kaksi hyvin erilaista nimeä, mutta mikäli kumpaakaan ei hyväksytä, on joka tapauksessa pitkä uudelleen nimeämisprosessi tulossa niin päätin nyt ensin kokeilla vain näillä kahdella. Arvoin pitkään kumman laitan ensimmäiseksi vaihtoehdoksi, kunnes totesin että vaikka toinen olisi kiva niin tämä minkä laitoin ensimmäiseksi on persoonallisempi ja jotenkin enemmän minua, nyt sitten vain jännätään tuleeko sieltä suostumus - joskus puolen vuoden päästä tai jotain :D

Eli askel kohti omaa kasvattajuutta olisi taas otettu, tosin samalla suunnitelmat Hertan jatkojalostusta kohtaan heikkenevät.. Ihana hurttahan tuo on, mutta katsotaan nyt ensin viralliset terveystulokset, mahdollinen luonnetesti jaaaaa se että päästäänkö ajoissa ikinä muuttamaan pois kerrostalosta - tänne kun ei leopentuja juuri mahtuisi ;)

Mutta nyt siis odotellaan :)

Ei kommentteja: