sunnuntai 19. lokakuuta 2014

1. Viikko

Eka viikko on kasassa ja voi että ollaan Hipan kanssa tehty paljon kaikkea ja vieläkin enemmän. Minähän siis kävin Hipan hakemassa tuolta Kemijärveltä ja matkustettiin Suomen halki junalla lauantai-sunnuntai välinen yö. Matka sujui hienosti ja lähinnä Hippa nukkui kevythäkissä ja välillä sitten söi ja nukkui ja ehkä hieman leikkikin. Sunnuntai meni sitten opetellessa yhdessä eloa, kipitettiin ulkona ja nukuttiin. Maanantaina otettiin ihan lunkisti kun oli ensimmäinen rauhallinen lomapäivä, tiistaina sitten tutustuttiin busseiluun ja käytiin yhdessä moikkaamassa työkavereita. Keskiviikkona haettiin Mustista ja Mirristä ruokaa ja Torstai oli iso päivä kun Hippa pääsi pomon luvalla mukaani töihin! Perjantai taas oli ensimmäinen päivä kun Hippa oli pidempään yksin ja illalla käytiin tokotreeneissä ;)

Koska Hertan kanssa yksinolo oli mahdottoman hankalaa olen pyrkinyt panostamaan Hipan kanssa tähän erityisesti ja tällä hetkellä tuntuu että treeni tepsii ja Hippa osaa rauhoittaa itsensä makkariin nukkumaan varsin hienosti <3 Tänään kun vielä muutaman treenin saa niin huomenna voi hyvillä mielin jättää työpäiväksi yksinään :)

Ja mitä tulee sisäsiisteyteen niin Hippa pissaa hirmusesti mutta yleensä löytää hyvin paperille. Kakkaaminen on sujunut hienosti ulos - tänään tuli eka kakka sisälle kun taitaa vatsa olla pallerolla hieman sekaisin. Toivottavasti palataan normaaliin rytmiin asap.

Taitava pieni muru tuo on <3





























sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Tämä on äidille ja isälle

Tämä päivitys on siis ennen kaikkea äidille ja isälle, jotka eivät facebookin kuvasaasteesta pääse nauttimaan ja tietenkin toki mullekin :)
Tässä mun muruni Hippa! Aikamoinen touhutapaus tuntus olevan <3