perjantai 11. huhtikuuta 2014

Koirani ja Minä

Pitkästä aikaa vähän asiaakin, tai ehkä enemmän tunteiden jakamista.
Hertan kanssa elämä on rauhoittunut, pentuna alkanut ahdistus on selkeästi menneen talven lumia ja tuntuu että kotona odottaa enemmän tai vähemmän koko päivän nukkunut koira - ei niinkään vinkunut ja paniikissa ympäri kämppää mennyt ongelmayksilö.

Eihän tästä minun omatoimikoirastani mitään pulmusta ole tullut - askarteleehan tuo aina silloin tällöin, mutta nykyisin tuntuu siltä että enemmänkin askartelee tylsyyttään kun ahdistuneisuuttaan. Pitkään aikaan en ole enää nauhoitellut arkipäiviä, ainoastaan vain jos olen iltaisin/öisin viihteellä niin silloin, jotta tietää missä ollaan menty jos naapureilta tulee jotain sanottavaa :)

Kaiken kaikkiaan, nyt kun voin ehkä myöntää ainakin osiltani omistavani aikuisen koiran, olen koiranomistajuuden hienouden ytimessä. Pitkä ja kivinen on tie ollaan jo nyt kävelty yhdessä vaikka piskillä on ikää vasta kaksi vuotta. On kuitenkin ollut uskomattoman hienoa huomata itsestään että hetkeäkään ei ole ollut sellainen olo että haluaisi koirasta eroon, tai että kiertoon laitto olisi vaihtoehto. Rakas se on aina ollut vaikka välillä onkin paljon itkettänyt <3

Parhaiten meidän välinen yhteys ja side on tullut nyt esille kun olen muutamaan kertaan ollut kipeänä - flunssassa mutta kuitenkin. Ei ole nimittäin tuo karvakasa juuri hievahtanut sängyn vierestä. Eilen tapahtui jotain niinkin erikoista että Hertta hyppäsi sänkyyn ja nukahti. Pakko oli puolentoista tunnin jälkeen pyytää lattialle nukkumaan kun ei ite oikeen osannut nukkua kunnolla.

Tästä sekavasta tekstistä huolimatta, tuosta mun omituisesta adhd koirakakarasta on tullut hirvittävän rakas pallurainen <3

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kuvia :)

Elämä etenee ja eilen käytiin päivittämässä rokotukset ajantasalle, nyt voi rauhassa taas viedä kehään - seuraavaksi nähdään siis Lahdessa :) Painoa neidillä oli 50kg tasan :)
Iloinen ihana hauvahan tuo on <3

Tässä kuvia, niin iltalenkiltä, puistosta kuin leolenkiltäkin ja näköjään muutama ihan kotoakin.. :) Paljon on siis tapahtunut taas ja seuraavaa leolenkkiäkin pitäisi jo kehittää kalenteriin :) ;)