maanantai 20. tammikuuta 2014

Rakas 2v









Onnea kaikille sisaruksillekin <3 Hirmuisen rakas eläin tuo mun Hertta hurttani on <3

lauantai 18. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Meille alkaa kuulua hyvää :) Alkuviikosta käytiin maksakontrollissa ja arvot olivat laskeneet loppiaisen 650 aina 132, joten pikku hiljaa ollaan raja-arvojen sisällä :) On se aikamoinen taistelija tuo mun likka <3 <3 Rakastan sitä ihan hirrrrweesti :)

Koirasta ei oikeastaan kotiutumisen jälkeen ole hetkeekään nähnyt että se on ollut kipeä - kunhan sai univelkansa nukuttua pois. Välillä on vatsa ollut toki sekaisin koska lääkkeeksi määrätty Samylin jauhe ilmeisesti on aika tujua tavaraa vatsaosastolla, onneksi sekin loppui tänään joten nyt saa Herttakin nauttia ruuistaan hyvällä mielellä.

Lääkkeitten antamisesta sen verran että ensimmäiset kolme päivää tuo jauhe meni ruuan joukossa, kunnes vatsa meni sekaisin, sen jälkeen sitten lusikoin liuosta sen suuhun, vaihtelevalla menestyksellä, mutta antoipa ainakin lääkkeet antaa. Ihan käsittämätöntä miten 50kg koira vaan tyytyy siihen että se lusikka täynnä kamalaa mönjää tungetaan suuhun.

Tässä kuitenkin kuvia tuosta mun maanantaina 2 vuotta täyttävästä rakkaasta piskistä <3








sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Liedossa


Tänään kun ei päästy Lahteen kehää kiertämään toippilaan kanssa niin lähdettiin moikkaamaan kasvattajaa Lietoon. Tässä muutama Arjan ottama kuva, lisää voi katsella täältä: http://belunankennel.blogspot.fi/2014/01/herttainen-paiva.htm


Huomiselle varattu kontrolliaika maksan suhteen - joten vähän jänskättää :S

tiistai 7. tammikuuta 2014

Loppiainen Viikissä

Voi sitä rakkauspakkausta <3

Lähdin eilen tietenkin keskustaan juhlistamaan pikkuleijonien kultaa ja kun saavuin kotiin vastassa odotti koira häntä heiluen ja siitä sitten vain heti panta kaulaan ja ulos..
Ihmettelin että miksi ihmeessä tyttö ei liiku ja miksi nyt on niin outo...

Tullaan sisälle ja katson lattialle... TADAA! Neiti oli vetäny puolen pussia purkkaa - ajatella että on vähä heikko fiilis.........

Paniikissa Viikin numero kouraa  - ei vastausta, koitan muistella että mitä pitää ekaks tehä ksylitolimyrkytyksessä, noh, Hertta onneksi itse alkoi kakoa ja oksensi kunnolla suurimman osan mahan sisällöstä ulos ja sitten hieraisin hunajaa ikenille - samalla koitin soittaa lekuria.

Eteisessä sitten vaan koiralle panta kaulaan ja samalla soitto välillä veljelle että nyt lähdetään - ja onneksi veli lähti kuskiksi. Autolle päästyämme koira oli aika naatti ja vaikutti niin epäitseltään. Viimein sain Viikistä kiinni ja selvitettiin tilannetta ja kutsu kävi - tosin auto liikkui jo siinä vaiheessa kun Viikistä tuli vihreä valo.

Istuin automatkan koiran pää sylissä - tunkemalla välillä sormia sen suuhun jotta tiesin millaisessa vireystilassa tuo oli kun oli autossa puoli kymmeneltä illalla vähän pimiää..

Päästään lekurille ja hetki odotellaan että Hertta pääsee tutkittavaksi (KÄSITTÄMÄTÖNTÄ MITEN PITKÄLTÄ 20MIN AUTOMATKA TUNTUU KUN LÄÄKÄRILLE PITÄISI PÄÄSTÄ!) Siinä sitten otettiin verinäytteitä ja tutkittiin koiraa läpikotaisin ja lopullinen hoitosuunnitelma oli että koira yöksi teholle ja lääketippaa suoneen..

Lähden tässä kohta hakemaan neitiä kotiin - elossa onneksi! Kohonneet maksa-arvot olivat aamupäivään mennessä jonkin verran laskeneet ja nyt sitten kotona syötellään jotain maksan toimintaa tukevaa lääkettä. Lääkäri oli kuitenkin puhelimessa ihan optimistisen kuuloinen, koska maksa-arvot lukuunottamatta neiti oli ilmeisesti laittanut tuulemaan ja haluaa kovin lähteä kotiin..

Fiiliksiä on vaikea kuvailla, jotain pelon, kauhun ja itseinhon väliltä - onneksi nyt kuitenkin näyttäisi siltä että Hertta pääsee jatkamaan normaalia elämäänsä <3 Kontrollikäynnille sitten viikonpäästä :) Tuleva yö me nukutaan yhdessä lattialla sylikkäin - mikään muu ei mulle kelpaa!

torstai 2. tammikuuta 2014

Pitkästä aikaa!

Ensinnäkin hyvää uutta vuotta!

Blogihiljaisuus on pitkälti johtunut armaan koneeni hajoamisesta ja nyt viimein sain uuden ja sen kanssa jatketaan :)

Meille sen kummallisempia kuulu, neito pienoinen sairasti kennelyskää ja sai päälle vielä täiepidemiankin joten kaikkea pientä kivaa riitti tuossa alkutalvesta :)

Nyt kuitenkin kaikki menee ihan tasaista tahtia, painokin on päässyt nousemaan kun tuon raakaruokinnan ansiosta neito sai murua rinnan alle ja painaa nyt 52 kiloa :S Saapi nähdä mitä tuomarit lahdessa ja turussa tässä tammikuun aikana sanovat ;D

Tässä kuitenkin kaikki tällä erää, ei jaksa kirjoittaa enempää kun ei sormet osu oikeille näppäimille!!

Jossakin vaiheessa sitten kuvia jajajaja muutakin juttua :)

Tsauu!