perjantai 30. elokuuta 2013

Nyt mä sen tein!

Eilen illalla, hämärän rajamailla viimein sen tein.. Nimittäin laitoin oman kennelnimianomuksen menemään kennelliitolle.. NYT JÄNNITTÄÄ!

LAitoin anomukseen kaksi vaihtoehtoa, vain ja ainoastaan kaksi.. Ja vielä kaksi hyvin erilaista nimeä, mutta mikäli kumpaakaan ei hyväksytä, on joka tapauksessa pitkä uudelleen nimeämisprosessi tulossa niin päätin nyt ensin kokeilla vain näillä kahdella. Arvoin pitkään kumman laitan ensimmäiseksi vaihtoehdoksi, kunnes totesin että vaikka toinen olisi kiva niin tämä minkä laitoin ensimmäiseksi on persoonallisempi ja jotenkin enemmän minua, nyt sitten vain jännätään tuleeko sieltä suostumus - joskus puolen vuoden päästä tai jotain :D

Eli askel kohti omaa kasvattajuutta olisi taas otettu, tosin samalla suunnitelmat Hertan jatkojalostusta kohtaan heikkenevät.. Ihana hurttahan tuo on, mutta katsotaan nyt ensin viralliset terveystulokset, mahdollinen luonnetesti jaaaaa se että päästäänkö ajoissa ikinä muuttamaan pois kerrostalosta - tänne kun ei leopentuja juuri mahtuisi ;)

Mutta nyt siis odotellaan :)

maanantai 19. elokuuta 2013

The Other Project

Sitä tajuaa joskus heränneensä horroksesta ja koko elämä muuttuu.. Näin kävi meikäläiselle maaliskuussa kun enemmän tai vähemmän tuli poltettua omat näpit ja vähän enemmänkin ihmissuhteissa.. Kiitos tämän herätyksen, siitä lähteneen sali-innostuksen ja muutoksen siinä miten näen itseni olen päässyt tähän:


Kuva ehkä kertoo enemmän kuin sanat, vaaka näyttää -20kg noin vuoden projektin jälkeen eikä loppua motivaatiolle näy... <3 HYVÄ MINÄ!

Ja miksi tämä tulee nyt tähän koirablogiin? Siksi että tuo ihana nalleroiseni, joka tosin itse on tällä hetkellä hieman kesäkunnossa, on suurin syy miksi mamma on tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan ja tulee jatkamaan huomattavasti tasapainosempaa elämää :)

Me ollaan siis rauhassa molemmat vielä pieniä pallukoita, mutta pikku hiljaa mennään timmimpään kuntoon - kaikki aikanaan ja varmasti. Hertan kanssa olisi talven aikana, josko terveys sallii, kasvattaa tuota lihaksistoa niin nyt syksyllä fribailun merkeissä ja harjoittelemalla yhdessä juoksentelua ja talven tullen sitten tarvotaan metsässä umpi hangessa - tavoitteena se että keväällä ollaan molemmat Sertin arvoisessa kunnossa ;)

Siinä meidän tavoite siis, kevääksi kuntoon :)

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kesää vietetty

Hola! Pitkästä aikaa taas saan aikaiseksi kirjautua tänne, meidän elämä rullailee mukavan leppoisasti eteenpäin - tosin ihottuman takia ollaan käyty lekurissa mutta sekin näyttäisi saaduilla mömmöillä menevän ohitse (ainakin nyt näyttää hyvältä!) muuten neitokainen pienoinen on päättänyt nyt elokuun alusta että on tarpeeksi kesä ja ruvennut sitten tiputtamaan karvaa ihan kunnolla.. Naku kun mikä mutta ihana silti.. Tässä kuvakimara kesältä:

Nakke <3

Ihanasti se punastuu <3

Mamma vei mun pallon!

Käytiin maalla - äitin kukat!

Viimein sain tämän oveen!

Ihana lääkäri kirjotteli meille näin :)

Mätsärissä käytiin - ihan ei vinttari-ihmistä napannut mun löntystäjä

Puistossa skarppina

Skarppi katse

Tassu <3

Tässä vähän turkkieroa - toukokuu&elokuu