torstai 28. kesäkuuta 2012

Illan leikki



Tänään oli hieno päivä kun pikkutytöstä tuli taas astetta isompi kun viimeinen vauvahammas lähti viimein. Kulmureiden kanssa oli vähän vaikeaa mutta tässä juhannuksen molemmin puolin onneks nyt sitten tipahtivat!

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Uusi lelu

Tuntuu kovin siirtyvän tämä blogin sisältö näihin kuviin, mutta mikäpäs siinä :)

Eka oma Dummy :)

Välillä lepii

Uuteen nousuun

Miten niin sillä on väliä miten sitä kantaa?

Ai näin vai?

Kiire

Virallinen kesäpose, harmi kun menee alamäkeen niin näyttää vauva kauheen takakorkeelta

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kuvia lomalta

Ekaa kertaa veteen :)

Maisemaa :)

Vauvvan nassu

Väsy iskee

Hertta 5kk tässä kuvassa

Laiturivahti

Pieni kuranen tyttö

Uimaan!

Odottava katse

Uimassa ihan ite

Saako vielä mennä?

Kauhee väsymys lomalla

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Mökillä ja Mätsärissä

Hei vaan taas, kuvia tulee jossakin vaiheessa mutta tällä hetkellä elämä kuluu mökkeillessä ja maalla. Viikonloppuna Hertta oppi uimaan, tästäkin on kuvia mutta juuri nyt en jaksa kameran korttia alkaa koneelle tyhjentämään.

Tänään kuitenkin otettiin päivän breikki mökkeilystä ja lähdettiin kokeilemaan onnea Koivukylän mätsäriin. Ensimmäinen kerta kummallekin kehään ja ensimmäisestä parista tuloksena sininen nauha. Parina oli varmaan muutaman viikon nuorempi Bortsu pentu. Tämän jälkeen oli sellanen fiilis että no mennään katsomaan miltä näyttää sinisten kehässä sitten, että kiva kun mennään vielä toisen kerran niin on itelläkin parempi käsitys ja jännitys ehkä vähän vähäisempi. Sinisten kehään sitten mentiin, en nyt tarkkaan muista kuinka monta koiraa oli, varmaan 6-8 oli isojen pentujen sinisessä kehässä. Pikku hiljaa alko koiria tippumaan ja huomasin että pentele, meitä on enää neljä tässä kehässä - me siis sijotutaan. Hetki sen jälkeen tajua että me seistään tässä edelleen, vierellä oli joku toinen karvaturri - pienempi mutta vanhempi. Ja sitten tuomari tulee ja sanoo että voitto tulee meille. Meikäläinen kiljuu kun hullu :D Kävellään kohti ykköspaikkaa ja Hertalle tulee pissahätä.. Ihana tyttö <3 Tulos siis isojen pentujen sinisten 1! Ekasta mätsäristä! Hieno homma! Bis-kehästä päästiin pois tietenkin heti, Hertta oli päättänyt että nyt loppuu hihnassa kivasti juokseminen ja nyt pompitaan ja revittään - ollaan siis pentuja! Eipä tuo enää haitannut, hienointa oli huomata miten huikea koira mulla on hihnassa :)

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Lomailua ja tonnikalajälkeä

Heipsansaa. Täällä maalla ollessa ei juuri tule istuskeltua koneella joten päivittely on sitä luokkaa. Perjantaista asti ollaankin siis sitten riekuttu pitkin vanhempieni pihaa ja koitettu keksiä Hertan kanssa jotain tekemistä kun mitään ei ympärillä tapahdu. Viikonloppu meni Hertalla muistellessa että mikäs paikka tää nyt olikaan ja ketäs nää ihmiset täällä oli. Sillä erityisesti tän lomaviikon tarkoituksena on totuttaa koiruus oleskelemaan täällä yksikseen kun tämä taitaa se vakkari hoitopaikka olla jos pidemmäksi aikaa on tarvetta.

Sunnuntaina saatiin myös lisää koirakevereita kun käytiin paikallisessa "koirapuistossa" riehumassa. On se vaan ilo nähdä miten onnelliseksi tuo 4,5kk koiranpentunen tulee kun pääsee muiden kanssa touhuamaan - tästä syystä onkin siis vapaa aikomus joskus (1-2 vuoden) sisällä hankkia Hertalle kaveri, sen näkee sitten millainen kaveri, mutta kaveri. Toistaiseksi ei talous ja tila anna periksi toiselle koiralle, mutta tulevaisuudessa toivottavasti jossakin välissä.

Maanantaina käytiin moikkaamassa kasvattajaa ja koiruuksia - ennen kaikkea pikku Pilvi-shelttiä, joka aivan varmasti on kutistunut :D Tiistaina, eli eilen käytiin paikallisessa koirakahvilassa, jonne mennään uudestaan perjantaina kun pitää viikkopunnitus saada aikaiseksi.

Tällä hetkellähän Hertalla on painoa se 23kg, solakka tyttö vaikka ilmeisesti isoimmasta päästä tyttöjä on tuosta pentueessa. Katsotaan mitä tällä viikolla tulee, sillä pari viikkoa sitten nostin tuon koiran ruoka-annoksen 450g päivässä + mitä menee kongiin ja muihin namitukseen. Eli varmaankin kokonaismäärällisesti päivittäinen ruoka-annos on 450-500g. Tällä viikolla tuskin on suunnatonta ylikasvua painon suhteen vaikka ruokaa menisikin välillä nameina enemmän kun tuota liikkumista tuossa pihalla tulee niin paljon.



Uusi Kong-Wobbler



Oma Frisbee

 Mikäs se siellä?

 Leijona

 ;)

Vauhdilla kohti kameraa!!