torstai 16. kesäkuuta 2011

pettymys..

Noniin, pennut syntyi ja meikäläiselle ei karvaista palleroa riittänyt..
Harmittaa, tottakai, mutta toisaalta näin opiskelijan näkökulmasta katsottuna niin onhan tässä toisaalta jotain hyvääkin.. Ehkä.. Onneksi kuitenkin koko pentue ja mamitsu voivat tietojen mukaan hyvin ja se tässä kai se tärkein on. Tästä sitten eteenpäin kun taas jaksaa koirajuttuja miettiä.. Nyt juuri ei jaksa suunnitella mitään uutta kun tätä hetkeä on enemmän tai vähemmän odotettu marraskuusta asti niin vähän on näiden suunnitelmien osalta tyhjä olo..

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Omaa epävarmuutta..

Nyt se sitten on alkanut.. Pentujen syntymiseen on vajaa viikko aikaa, jahka mennään normaaleiden laskeskelujen mukaan, mutta oma varmuus pennusta alkaa vähenemään.. Ei niinkään siksi että tuleeko vaiko ei, vaan sen suhteen että pitäisikö vaiko ei.. Lähimmät ihmiset ovat päättäneet olla tukematta, tai siis ovat ainakin sitä mieltä ettei mun kuulu hankkia koiraa ja että koira suurinpiirtein kärsii joutuessaan asumaan kanssani pienessä kämpässä. Tämä ei kuitenkaan ole isoin asia, tiedän että tosipaikan tullen niin saan "tuoda koiran kotiin" ja niin edespäin, mutta ehkä oma epävarmuus tulee taloudellisista ja omaan kotiin liittyvistä asioista.

Syksyn asunnosta ei ole vielä tietoa ja olen vähän niinkuin päättänyt että jos vaan saan muutaman päivän päätösaikaa pentujen synnyttyä niin mikäli päätöspäivään mennessä meikäläisellä ei kämppää ole, "luovun pentuhaaveesta" ainakin toistaiseksi, sillä haluan kuitenkin että on jotain tietoa ettei sitten syyskuussa etsitä yksityisiltä vuokra-asuntoa koiran pennun kanssa ja varmaan joillakin on käsitys siitä että mitä pk-seudulta saa yksityisistä vuokrakämpistä maksaa - suoraan sanottuna ei kellään yksinasuvalla opiskelijalla ole varaa elättää itseään ja koiraa niillä hinnoilla. Eli siinä tapauksessa suunnitelmat siirtyy vuodella eteenpäin ja kaikki muut paitsi minä ovat tyytyväisiä. Toisaalta tässä on pakko muistaa se ettei se koiran omistaminen ole ilmasta joten pitää siinä mielessä pitää järki kädessä.

Mistä siis päästäänkin siihen että talous olis ihan jees jos olis kunnossa kun haukku tulee ja joo, on mulla tällä hetkellä tai ainakin kesän lopulla talous pystyssä mutta pitää muistaa että kun koulu jatkuu eletään ihan sillä alle 500e kuussa, koska ei ihan pienen pennun kanssa tehdä koulun jälkeen enää sitten töitä.. Eli todellisuudessa oikeasti näyttää siltä että pentu jää meikäläiseltä saamatta tällä kertaa vaikka tyttöjä tulisikin tarpeeksi ja yhtä tarjottaisiin, mutta pitää tietyissä asioissa ainakin oman pääkopan sisällä pitää joku roti näitten asioitten järkevyyden suhteen.